ALEKS IZVEDENA SA IMANJA? Nikolićevoj saopšteno da joj je bivši dečko ubijen?!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Danas je kao bomba odjenkula vest da je bivši dečko Aleksandre Nikolić navodno ubijen u Makedoniji u oružanom obračunu.

Mediji pišu da je Nikolićeva pre nekoliko godina, navodno, bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnoj ispovesti nije imala reči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno nasilje.

ALEKS IZVEDENA SA IMANJA? Nikolićevoj saopšteno da joj je bivši dečko ubijen?!

Printscreen

 

Nikolićeva je navodno nastupala po klubovima u Makedoniji, gde je, navodno, i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. U emotivnoj ispovesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promenio život iz korena.

ALEKS IZVEDENA SA IMANJA? Nikolićevoj saopšteno da joj je bivši dečko ubijen?!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zadrugari trenutno u Beloj kući održavaju porodičan sastanak. Međutim, možemo primetiti da Aleksandre nema nigde u Beloj kući. Dok su svi ostali zadrugari za crnim stolom, Aleksandra ne prisustvuje ovom sastanku.

Društvenim mrežama su odmah krenuli da kruže komentari da je produkcija izvela Aleksandru sa imanja i saopštila joj ovu tragičnu vest. Međutim, postoji mogućnost da su ovo samo nagađanja i da je Aleksandra u spavaćoj sobi i da odmara. Ostaje nam da ispratimo dešavanja u rijalitiju i da vidimo da li će Aleksandra u nekom trenutku saopštiti da ima neku informaciju o ovom tragičnom događaju.

VEČERAS ONA ULAZI U ZADRUGU Zadrugari nisu ni svesni kakvo ih ludilo čeka, pomrsiće im račune!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading