HAOS ZA CRNIM STOLOM Miljana i dalje KIPTI OD BESA zbog Bebičinih hvalospeva o Maji, Marija ODMAH SKOČILA
Foto: Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić se vratila sa kratke pauze za reklame, te je podigla Miljanu Kulić kako bi objasnila šta se desilo sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Miljana, zašto si pobesnela na Bebicu - pitala je voditeljka.

HAOS ZA CRNIM STOLOM Miljana i dalje KIPTI OD BESA zbog Bebičinih hvalospeva o Maji, Marija ODMAH SKOČILA

undefined

 

- Zato što smo sedeli za stolom, on me je zagrlio. Ja sam se našalila...Maja kaže da je kraljica rijalitija, a on kaže da sam ja kraljica rijalitija kao da sam dvorska luda, a da je Maja unikat. Koliko god si dobar i poklanjaš pažnju, sad mi nije žao što sam ovo uradila. Sada da Neca hoće, sa njim bih bila iz inata - rekla je Miljana.

- Šta si ti, medicinska sestra - rekla je Marija.

- Za tebe i Bebicu sam primarijus. E sad će da vidi svog Boga, polako. Sad ću malo da se družim sa novim učesnicima, neka budem najgora i najveća ku**a, neće niko da me zaje**va, pa ni on. Kad bi moj otac rekao mojoj majici da je neka druga žena unikat, ona bi se razvela - rekla je Kulićeva.

- Je l' moguće da si uzela vitamine Zoli - pitala je voditeljka.

- Svako od njih je ušao zasebno. Da donosi to ovde da piju drugi, ne. Drugo, on ne zna šta je to - rekla je Marija.

- Sve ću da mu dam - rekla je Miljana.

- Bebice, šta si mislio da je Maja unikat - pitala je voditeljka.

- To joj piše na šolji - rekao je Bebica.

HAOS ZA CRNIM STOLOM Miljana i dalje KIPTI OD BESA zbog Bebičinih hvalospeva o Maji, Marija ODMAH SKOČILA

undefined

 

- I na tarabi piše pi**a! Spomenuo šolju nije, znaš sa kojim oduševljenjem je pričao o tome da je Maja unikat - rekla je Miljana.

- Sedela sam pila sam kafu, Bebica i Miljana su došli. Krenula je u detalje da priča sve unazad svih ovih godina što je imala u vezi sa Zolom, sve što joj je radio, potvrdila je sve ono što Marija priča. Zaključak svega toga je da je Zola sa njom iz koristi. Ne liči mi na nju da uzima nekome vitamine - rekla je Zorica.

- Sad je rekao da sam najbolesnija ovde...Kada je delio budžet, rekao je da bi nešto rekao da bi to promenilo tok rijalitija. Ja mislim da je mislio na Bebicu i Maju - rekla je Miljana

OPET ŠETA OD JEDNOG DO DRUGOG Nakon što je Bebica nazvao Maju UNIKATOM, Miljana odlučila da pomogne Zoli: NENAD VAN SEBE OD BESA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading