BIVŠI ANE ĆURČIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Razotkrio Zvezdanov i njen odnos, pa izneo ŠOK PRIZNANJA
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

Prva ljubav Ane Ćurčić i njen zaštitnik, Aca Bulić u razgovoru sa kumom Milenom Kačavendom prokomentarisao je ophođenje Zvezdana Slavnića prema njegovoj nevenčanoj supruzi, koju je prevario sa Anđelom Đuričić. 

Aca ne krije da je ljut na Zvezdana zbog ponašanja prema Ani, pa ističe da se tako ne ponašaju pravi muškarci. 

- Ne bih ulazio u to, svako bira svog partnera, oni znaju zašto su se voleli, ja je podržavam u tome da hoće da ostane sa Zvezdanom, ako ima emocija i ljubavi još uvek, ali u svakom slučaju, mislim da sam taj odnos između njih dvoje, kad kažem reč odnos, mislim da se svaka veza zasniva na tome da se ulaže u taj odnos. Ako neke stvari teku ovako, bolje preseći, a ne da živiš u strahu - rekao je Aca. 

BIVŠI ANE ĆURČIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Razotkrio Zvezdanov i njen odnos, pa izneo ŠOK PRIZNANJA

Foto: Alo/printscreen

 

Da li podržavaš aferu ,,Pečenje" i kako gledaš na sve to?

- Iskreno, ta scena me ljuti! Ne bih ništa rekao posebno, njega gledam kao bivšeg partnera i dečka sa Dorćola, ružno mi je ovo ponašaje, ali nisam tu da osuđujem nikoga. Krivo mi je što je takva njihova veza, odnos, smatram da ni jedno, ni drugo ne zaslužuju, nema tih para da oni uđu u ovakav odnos pred svima, ja mislim da to nisu njih dvoje, mnogo su kvalitetniji, nego što su sada pokazali - istakao je Bulić.

NENADA ALEKSIĆA ŠA ŠUTNULA DEVOJKA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE Razvezao jezik i o Tari Simov, pa se obrušio na Zvezdana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading