Ša
Foto: Alo/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu gledaocima Pinka i uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" priznao da je po izlasku iz "Zadruge" ponovo solo, budući da je usledio raskid s devojkom kojoj je tokom učešća u rijalitiju sve vreme bio veran.

- Najbolje učešće ikada! Opet sam vratio poverenje ljudi, onih koji su sumnjali i pitali se da li sam ono ili ovo pravi ja. Ovo je pravi Neša, takav ću ostati zauvek! Bez greške, iskreno - nije krio sreću Ša zbog svog učešća u "Zadruzi", posle koje ga nisu dočekale lepe vesti, bar kada je njegov emotivni život u pitanju.

NENADA ALEKSIĆA ŠA ŠUTNULA DEVOJKA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE Razvezao jezik i o Tari Simov, pa se obrušio na Zvezdana

Printscreen

 

- Nismo u vezi više. Došlo je do prekida veze... Jesam bio lojalan, veran, nisam nijedan pogrešan korak napravio, to je ona i potvrdila, ali putevi nam se razilaze. Mirnim putem smo se razišli. Iznela mi je neke svoje stvari zbog kojih ne možemo da nastavimo dalje, krivo mi je, ali tako je kako je. Želim joj svu sreću - rekao je Ša i dodao:

- Videli smo se jednom, popričali, tako je kako je. Svako sam donosi odluke u svom životu.

Tara Simov, devojka zbog koje je u četvrtoj sezoni "Zadruge" rasturio brak sa Ivanom, sreću je našla kraj novog izabranika, sa kojim čeka prinovu, a na pitanje kako je reagovao na vest o njenoj trudnoći, Ša kaže:

- Nemam nikakvu reakciju. To je daleko iza mene, ranije se desilo šta se desilo. Na tu temu nemam šta da kažem. Mnogi su nagađali dok sam bio u rijalitiju da li sam je preboleo ili ne, to su glupe priče, ja sam se zaljubio u drugu devojku - priča Ša, koji sa njom, kaže, nije u kontaktu.

- Nismo se ni čuli ni videli, svako svojim putem. Ne razmišljam o njoj uopšte. Kada se vežem za nekoga, sto posto se predam, a kad prekinem sa nekim i dođe do prezasićenja i gubitka emocija, to je to. Za mene je kraj, kraj, ja kad se ohladim, ohladio sam se.

Ša

Printscreen

 

Zvezdan je razbucan

Ša se tokom uključenja u "Premijera - Vikend specijal" osvrnuo i na aktuelnu trojku iz "Zadruge" - Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić. - Iz dana u dan mi se menjalo mišljenje, mislio jedno, pa treće, peto... Zbunili su me. Mislim da nikada neće više biti zajedno, a da li će moći da budu prijatelji, i u to sumnjam. Vidim kako se Zvezdan u poslednje vreme ponaša, ja ga gotivim, ali... Razbucao ga je rijaliti, onaj prostor. Ana ga poznaje najbolje od svih, uvek će biti tu za njega, ljudski, skidam kapu. Anđela je zaljubljena.

KRAJ, PRELOMILA! Ana donela ŠOK ODLUKU u vezi Zvezdana, više ništa neće biti isto, SVI ZANEMELI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

19.02.2023 20:22

Nisi ti prekinu sa Tarom nego ona sa tobom. Šutnula te zbog Danila.