"SLAVNIĆEVA ŽENA JE ROSPIJA" Šokantno obraćanje u vezi Ane Ćurčić iz Đenovića, Anđelini roditelji pobegli u inostranstvo, neviđena DRAMA I HAOS!
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić i njena veza sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem goruća je tema domaćih medija, a nakon njenih intimnih odnosa na nacionalnoj televiziji, stavljena je na stub srama.

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić nikada nisu bili skloni oglašavanju, ali nakon njenih javnih vrelih akcija i ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem, nestali su bez traga.

 

Printscreen Instagram

Njeni roditelji su od sramote pobegli u inostranstvo kako bi se sakrili od sveta i medija, a komšinica D.V. otkrila je kako i zašto je nestala njena prodica.

- Šta pljuju po njoj, imala s*ks u Zadruzi... Ta rospija od Slavnića nju provocira, šta će dete, mlada, zaljubila se! Baš je bezobrazna ta Ana. Čuj rasturila brak, ne može ona da im rasturi brak ako je sve bilo u najboljem redu. Šta će ljudi, njeni roditelji, sklonili su se. Kako sam čula otišli su u Beč. Tamo su bili neko vreme, ali su se valjda vratili, mada ih ja nisam videla. A to što neki pričaju da će se odreći ćerke nije istina. Oni to nikada ne bi uradili - izjavila je komšinica D.V.

"SIN IMA TRAUME" Ana Ćurčić otkrila jezive detalje života sa Zvezdanom: MOJE DETE JE SPASILO NJEGOVU MAJKU KADA JE PROBALA DA NAUDI SEBI

Komentari (1)

Loading
Dušan

08.02.2023 20:15

Valjda je Anđela rospija koja otima tuđe muževe.