"REKAO MI JE DA JE ANA POSESIVNA" Anđela oplela po Zvezdanu, najavilada će ostati i bez žene i bez ljubavnice: DA SAM HTELA ŠVALERA, BILA BIH SA CAREM
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić je razgovarala sa Drvetom mudrosti. Ona je komentarisala njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem:

-Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Meni je jako teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu da podnesem. Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama... To nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije - govorila je Anđela.

-On kao da proživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo poanašnje njegovo je veoma degutantno - dodala je ona.

-On meni otvara oči sa njenim ponašanjem. Moram da kažem da ja živim u bajci, ali mi on to remeti. Ja sada ne znam da definišem svoja osećanja. Mnogo toga se desilo u prethodnih deset dana, a ja sada moram da gledma sebe kao što i on radi. Dosta sam ja gledala njega, ali sada neću da dozvolim - rekla je Anđela.

-Šta misliš o Ani - upitalo je Drvo.

-Ona je povređena sa njegove strane, a ona krivca traži u meni. Ne bi se ovo sve desilo da ja nisam razgovarala sa njim na taj način. Ja sam se njemu desila, ali to nije do mene, on treba da se pravda njoj, a ne ja. Ona stalno kod mene traži opravdanje, ona traži krivca u meni. Razumem je povređena je, možda je to i sujeta. Ceo njihov odnos i naš zavisi samo od njega ali ako se bude ovako ponašao biće kraj za obe - rekla je Anđela, pa dodala.

-Da li ću se boriti za njega, pa ja ću gledati sebe. On je mene hteo da veri za novu godinu kod tebe, ali ako on bude ovakav, ja stavljam tačku. Ja sam ozbiljna devojka, da sam htela švalere bila bi sa Filipom Carem, meni deluje da on proživljavan drugu mladost - rekla je Đuričićeva.

-Meni je rekao Zvezdan da su oni imali svađe, da je ona posesivna, i da je on tih 15 godina bio u zatroru, ali zatvoru kao vezu sa njom. On je meni rekao da njemu treba da živi, a oni sada predstavljaju da je to bilo lepo, a on je pričao da nije - rekla je Anđela.

"GLEDAO SAM KAKO SE MAZE" Zola progovorio o pomirenju Miljane i Bebice: TO MI JE PONIŽENJE

 

Komentari (0)

Loading