"SIN IMA TRAUME" Ana Ćurčić otkrila jezive detalje života sa Zvezdanom: MOJE DETE JE SPASILO NJEGOVU MAJKU KADA JE PROBALA DA NAUDI SEBI
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić poverila se sinoć Zorici Marković i otkrila da je njen sin doživeo traume kada je spasio Zvezdanovu majku koja je želela sebi da naudi.

-Vraćaju mi se scene mog života. Baš me je obmanuo. Žao mi je moje dece, mnogo mislim na njih, ogrešila sam se o njih. To sebi ne mogu da oprostim. Boreći se za nešto njih sam dovela u teške životne situacije. Njegova mama je sa mnom bila, ona je predivna žena, ali je bila prisutna u teškim stanjima. Moj sin je doživeo veliku životnu traumu. Kad je htela sebi nešto da uradi, on je nju spasio. Ja sam tada bila na treningu, kada sam čula doletela sam kući. Bila je tu i drugarica moje ćerke. Toliko ima dubokih stvari koje sam ja zbog njega uradila. Ja sam njegovu majku dovela kod sebe da je čuvam dok je on u zatvoru, ona ima to periodično, otkako se desila tragedija. Kako je starija, tako je sve češče. Poslednje četiri godine je bilo teško- govorila je Ana.

SAZNAO ŠTA MU JE MILJANA RADILA IZA LEĐA Zola ne može da veruje da ga je Kulićeva izdala: CIMERI SVE ODALI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading