PROGNOZE NUMEROLOGA Vesna Rivas za Alo! otkriva mogući šokantni epilog ljubavne trojke "ZVEZDAN ĆE UBITI ANU ILI ANĐELU"
Foto: Youtube/Printscreen

Odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, pored toga što potresa „belu kuću“ i javnost, emotivno i psihički rastura i njih troje. Tajna pomirenja, javne svađe i rasprave, pretnje, nasilno ponašanje i suze svakodnevica su ove tri odrasle osobe koje ne znaju šta će sa sobom.

Kako bismo saznali mogući epilog skandalozne trojke, ko će izvući deblji kraj, a kod koga će pobediti ljubav, konsultovali smo numerologa Vesnu Rivas, koja je na osnovu njihovih datuma rođenja napravila analizu.  

Printscreen

 

- Njih troje vezuje karmički spoj. Na prvom mestu Anu i Zvezdana, koji nisu mogli da se otkače jedno od drugog otkad znaju za sebe. Njegov broj 5 uvek ga je vukao kod drugih žena i u švaleraciju. Zvezdan je uvek imao duple aršine, ali i Anu je vuklo. Ana je preljubnica, ona je iz svog braka iskakala kako bi bila sa Zvezdanom. Anđela je što se toga tiče bar slobodna devojka - počinje Rivasova numerološku analizu.

 

 

- Ana je bukvalno mužu izlazila iz kreveta da bi se nalazila i spojila sa Zvezdanom, mada se oni nikada nisu ozbiljno spojili. Niti je on to hteo niti je mogao, jer on razmišlja samo o sebi. Materijalista je, a novac koji ga najviše zanima nikada nije imao. On ima kod muškarca koji se uvek lepi za žene i to iz koristi. Majku je doveo do prosjačkog štapa. Zvezdan nikada nije razmišljao da li pravi nekome probleme, već je živeo vođen svojim instinktima. On je pun strasti, poročan je i zagriženi kockar - kaže Vesna, i objašnjava dokle njegove strasti i znatiželja mogu da odu:

- Ne bi me začudilo da čujemo da Zvezdan voli i dečake. Gledam njegovo ponašanje na žurci od pre neko veče, on grli Brendona, dodiruje ga i hvata za guzu. Zvezdan prati svoj zov onako kako ga on vuče.

 

 

Brojevi i rodni kodovi otkrivaju mnogo o karakterima ljudi, a ovo govore o odnosu Ane i Zvezdana.

- Zvezdan na Anu gleda kao na majku i kao na sestru, ne naziva je džabe brat. Kako jedno o drugom mnogo znaju, oni jedno drugo drže u šaci. Zvezdan je afektivan i u naletu besa može da pređe crtu i može da ubije čoveka. Nije čudo što mu se već desilo ubistvo. On u afektu može da povredi i drugog i sebe. On ima suicidne misli, sklon je da sam sebe povređuje, da udara glavom o zid ili da popije lekove. Ana zna da on ima problema sa psihom i ličnošću. Ona je iscrpljena zbog njega na svim nivoima. Sa druge strane, Ana se celog života pali na žestoke momke, jer je u prošlom životu bila muškarac. U ovom je željna ljubavi i to želi da ostvari.

Printscreen

 

Sličnosti Ane i Anđele su po numerologiji takve da je obema suđen Zvezdan, navodi Vesna Rivas.

- Anđela i Ana imaju isti rodni kod samo drugi redosled dešavanja. Anđelu Zvezdan može da zaludi, uveo je u stanje nervnih slomova. Ona mora da beži od njega da je ne radi kao mladog majmuna. Ako ne pobegne, ona će nadrljati u toj vezi. Anđela je čista, nema dece i prošlost, zato se Slavnić vezao  za njenu nevinost, ali bi i nju dočekalo sve isto.  Zvezdan je nasilnik i ako nije po njegovom, on je spreman na mnogo toga.

Rivasova navodi i šta brojevi kažu da bi bilo idealno za Slavnića, ali da je to neizvesno.

- Zvezdan bi da otera Anu da može da juri ribe i da to naplati. On želi da je mačo men, da mu se udovolji, da nije Ana ušla, ko zna šta bismo sve gledali u seksualnom smislu između njega i Anđale. Na sve što sam rekla on je i ozbiljan fetišista.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Vesna za kraj iznosi šokantne prognoze i navodi da je moguće da u „beloj kući“ ove sezone padne krv.

- Ništa se tu neće promeniti, a ja se samo plašim da ne dođe do krvi. Ne miriše mi na dobro. Početkom maja je moguće da Zvezdan završi sa trećom, ali prvo mora da otera Anu. Ovo novca što su zaradili mislim da će izgubiti kroz kazne -  završava Vesna Rivas za Alo!.

Zvezdan muvao sve živo

Razočaran u svoj ljubavni život Zvezdan je popustio dizgine tokom žurke i kao muva bez glave išao je od žene do žene. On je muvao Žanu, Maju Marinković je pipao po grudima naočigled svih, a prišao je i glumici Miljani Popović. Hteo je čak da poljubi i Mariju Kulić koja ga je šokirana ošamarila. Kada su ga sve odbile vratio se u krevet i legao pored bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Komentari (0)

Loading