MAJA, ALEKSANDRA I CAR NAPRAVILI HAOS, Pljušte najgore uvrede i optužbe "TI ŠETAŠ, A JAŠKO BIO INTIMAN SA NJOM"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U emisiji "Pretres nedelje" voditeljka Ivana Šopić pozvala je Milicu Veselinović kako bi prokomentarisala drugo mesto koje je zauzela Maja Marinković na anketi najvećih narcisa.

-Da, Maja stalno ističe sebe, sebi je uvek najbolja, najlepša i bez greške. Ona sebe uvek ističe u najboljem smislu, greškice spomene, ali gleda da ih zatrpa lepim rečima. Za mene Maja treba da bude i na prvom mestu. Nekad ima pokriće, nekad ne i slažem se što su je gledaoci izabrali - govorila je ona.

MAJA, ALEKSANDRA I CAR NAPRAVILI HAOS, Pljušte najgore uvrede i optužbe

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Maja jeste narcis, ne možemo da budemo rivalke, ja sam neki drugi svet. Imamo zajedničke partnere, pa dolazimo u sukobe. Ja nisam niakd prva započela, nego ona - rekla je Aleks.

-Kako nisi kad si se uvek mešala u moje veze? - pitala je Maja.

-Ona uvek priča da je najlepša, da je jedna jedina Maja Marinković, avion i kamion. Želela bih da nešto kažem, mislim da je to više nesigurnost. Svako ko je svestan sebe to ne ističe. Kad si svestan nekih stvari nemaš potrebu da ponižavaš druge ljude - govorila je Aleks.

MAJA, ALEKSANDRA I CAR NAPRAVILI HAOS, Pljušte najgore uvrede i optužbe

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Oni su dobijali pitanja, tačnije Aleksnadra jer je nečija devojka - dodala je Maja.

-Ona je poznata kao nečija devojka, a ti nisi jer te tako niko nije predstavio - umešao se Car.

-Ti si rekao da ti je devojka k*rva koja radi u Bujanovcu za 20 evra. Cica me je upoznao sa mamom i vodio me na Kosovo, pozdrav za mama Jadranku - odbrusila je Maja.

-Pokazao sam kako može da bude nepriznata devojka, radi na komandu i moli za jednu noć i jedan s*ks. Maja Marinković je niko i ništa kao se ne nakači na Filipa, Janjuša ili Zvezdana, nego ko je tema - nastavio je Filip.

MAJA, ALEKSANDRA I CAR NAPRAVILI HAOS, Pljušte najgore uvrede i optužbe

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Malopre je aludirala na Zvezdana kad je rekla da je zanimaju samo glavni akteri - poručila je Aleks.

-Maja nama je služila svima da otresem onu stvar o nju. Šetali su te tatini prijatleji i muževi od tvojih najboljih prijateljica - rekao je Car.

-Poznata je kao devojka Dejana Dragojevića koji ju je podigao iz blata do zlata. K*rao te Janjuš u etno selu - nastavila je Maja.

-Nas četvorica iz društva smo k*arali Maju u etno-selu, Janjuš, ja i zna se još koja dvojica. Aleksandra je bila sa Janjušem i moje je da se izborim sa tim - poručio je Car.

-Ja sam danas prvo nju rekao, najveći narcis rekao sam i za ogledalce i Anu Korać - dodao je Janjuš.

-Samo ja mogu da te nasmejem i rastužim za dva minuta. Ti se meni smeješ, ti šetaš, a Jaško j*be - rekla je Maja.

NIKAD MU NISAM DALA LAŽNU NADU Ana se slomila i prolila SUZE posle Anđelinog izlaganja, Zvezdan ponovo POBESNEO, PA DONEO OVU ODLUKU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading