NIKAD MU NISAM DALA LAŽNU NADU Ana se slomila i prolila SUZE posle Anđelinog izlaganja, Zvezdan ponovo POBESNEO, PA DONEO OVU ODLUKU
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditeljka Ivana Šopić pokrenula je temu raskida Zvezdana Slavnića i Anđele Đurčić, a nakon što je Anđela rekla da je shvatila da Zvezdan nema emocije prema njoj i da voli Anu Ćurčić, reč je dobila Ana.

- Ja gledam njega, a njegova devojka bivša ovo priča je katastrofa. Ja ne mislim da on mene voli kao Boga, tako si pogrešila, to mi veruj. Neću da se izjašnjavam šta on oseća prema Anđeli. Zašto Miljannije prevario ženu ili se zavozao? Mikica? Miljanova supruga je moja prijateljica, verujem da je Mikica supruga puno stvari prošla sa njim i proživela, sa Zvezdanom ja isto. Mene Anđela Đuričić ne boli, da li je ona kriva? Pa i nije. Kriva je jer je on bio zauzet, radila sve šta je radila, moju decu nisam tako vaspitala i meni to nije oličenje poštenja. Čvrsto stojim pri tome da me je izdao, prevara me nije zabolela. Njega je to uvredilo da li neko stoji pored mene jer je ana uvek bila uz Zvezdana i nikad nije dala da joj neko priđe. Da li je to zabolelo jer me voli kao Boga ili jer mu je mnogo visok ego i sujete, ostaviću vreme. Čovek koji bezuslovno voli ženu ne postoji niko na svetu da bi ovo uradio. Ja sam za tog čoveka stala u mnogo tešim situacijama, a moja bol nije ni krenula. On je ljut na mene što sam došla, umesto da kaže: "Svaka čast". Šta će biti sa njim i šta će on da radi to je njegovo pravo, ja neću da mu stojim na putu, niti ću. Volim ga, sve me ovo boli, ali nije ljubav koju zaslužujem - govorila je Ana.

NIKAD MU NISAM DALA LAŽNU NADU Ana se slomila i prolila SUZE posle Anđelinog izlaganja, Zvezdan ponovo POBESNEO, PA DONEO OVU ODLUKU

 

 

- Da li ovo znači da nećeš da mu daješ lažnu nadu? - upitala je voditeljka.

- Nikad i nisam. Imati mene za prijatelja je velika stvar i za ženu, on je prodao veru za večeru. Nikad nisma dala lažnu nadu nisam. Ja sam sa njim 13 godina, pomislila nisam na drugog muškarca, vrlo me dobro poznaje - rekla je Ćurčićeva.

- Da li si mu otvorena rekla da se ne nada vašem pomirenju? - pitala je Ivana Šopić.

- Ne znam šta sam rekla, ja ću sa njim pričati. On će svoj život da vidi - rekla je Ana.

NIKAD MU NISAM DALA LAŽNU NADU Ana se slomila i prolila SUZE posle Anđelinog izlaganja, Zvezdan ponovo POBESNEO, PA DONEO OVU ODLUKU

 

 

- Nećem ni da pričamo tamo, sad kažem jer nema potrebe. Nijednom sekunda nisam spomenuo mene i nju. Nema sekund da je bilo pitanje mene i nje za dalje i za prijateljstvo je odluka njena. Ja nemam razlog da pričam sa njom u izolaciji. Ja sam uradio veliku stvar, mogla je da ostane tamo i da rešimo drugačije, došla je ovde i to je htela. Ja ovde nisam došao da nađem treću osobu i da pobegnem od tebe. To što si ti uradila, to je tvoja stvari i ti ćeš da nosiš, mogla si da ne dođeš. Sve otkako si ušla je na tebi. Nemoj da me provocdira, sve je tebi jasno - govorio je Zvezdan.

- Zvezdane, ne postoji žena koja ovde ne bi ušla u toj situaciji - dodala je Ivana Šopić.

- Postoji, ona. Došla je ovde da me us*re. Treba da kaže pravu istinu, a ne da folira volim te i ne volim te. Ja ću nju da pustim i neću reč sa njom da progovorim tamo. Ona je došla da nam se us*re u živote, da se oprosti od mene, da vidi da li sam tu i ja na sve treba da joj kažem: "Bravo". Ja sam zasr*o nešto i to ne mogu da vratim nazad. Da postoji vremeplov platio bih ga životom samo da se to ne desi. Grliš me plačeš jer smo izgubljeni. Ona neće preći preko toga, ja ni ne tražim. Ja samo tražim pravi odgovor dolaska - nastavio je Slavnić.

NIKAD MU NISAM DALA LAŽNU NADU Ana se slomila i prolila SUZE posle Anđelinog izlaganja, Zvezdan ponovo POBESNEO, PA DONEO OVU ODLUKU

 

 

- Mi smo pričali u krevet, on je rekao: "Kao što sam ja izdao nju, tako je za mene ovo izdaja. Ja sam napravio g*vnjario i teško sr*nje, imam osećaj da je došla da svu našu zajedničku glupost unovči i da prolazimo još gore". Meni to nije bilo jasno do juče, žena nama nije došla prvi dan da kaže za nas i za sebe. Ona ne može da se sabere da bi nama bila jasnije - otkrio je Car.

- Ja nikad nisam rekao da je ona kriva za moje dešavanje. Ovo što ja kažem i što je rekao Filip su moja osećanja i nije da nisam u pravu. Apsolutno je njena odluka, ja sam kriv i to doživljavam. Ja bih dao sve na svetu da njoj bude bolje - rekao je Zvezdan.

Komentari (0)

Loading