UMISLILA DA JE UNUKA KRALJICE ELIZABETE Zadrugari nikad brutalnije izvređali Anđelu Đuričić, HAOS U BELOJ KUĆI
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su za crnim stolom birali najvećeg narcisa u Beloj kući, a mnogi su imenovali Anđelu Đuričić.

- Ne znam koga bih navela. Za mene ovo uvreda, a ne pohvala. Smatram da je narcisoidnost poremeća ličnost. Ovde postoji da je unuka kraljice Elizabete, a zapravo je frizerka iz Herceg Novog. Ne bih da navedem Anđelu, navešću Slađu, Miljana i Mikicu - kazala je Sanja.

- Ja ne mislim da je narcis povezan sa poremećajem ličnost, ne osećam se uvređeno kada mi to neko kaže. Car je na prvom mestu, Maja je odmah nakon njega. Anđela je na trećem mestu, ne bih da otkrivam zbog čega je tako - istakla je Slađa.

Šarmen je takođe odabrao Maju Marinković, Anđelu Đuričić, pa Filipa Cara.

- Narcis nije nikakava pohvalna osobina. Ne volim ništa što je isprazno i površno. Trudim se da niko za mene ne kaže da sam lepa, a glupa. Muškarac koji je lep, a šupalj me ne radi. Uvek sam radila na tome da imam šta da kažem Kad za mene kažu da imam dobru zadnjicu, vidim ko se iskompleksira, ali ja ne skačem do plafona zbog toga. Neko ko se non stop ogleda u ogledalu u ogledalu, osobe koje oblače tuđe stvari su iskompleksirane i veoma nabeđene. Džaba kad je neko lep, a pazan. Dj Tamaris je puna kompleksa. Dok smo se družile. Ispitivala me je stalno kako izgleda. Bez šminke se oseća loše, kao i u svojoj koži. Devojka za jednu noć. - rekla je Miljana Popović.

- Ti si devojko bila teška zavisnica, što si mi i priznala. U tvoj krevet niko nije ni želeo da uđe. Ti si polivala babe, krala pogačice. Nakaradna si. Pokazala si kako jedna glumica ne treba da se ponaša -istakla je Tamaris.

- Laka si devojka. Ne znam kako je Kerić pristao na to da ga žutim prstima zadovoljiš. Druga osoba je Zvezdan. Stalno se gleda u ogledalu, ne kože da se pomiri sa tim koliko godina ima. Zvezdan je zbog rtoga što je narcis ubeđen da su sve devojke zaljubljene u njega. Treća osoba je Ivan Dragić - kazala je Miljana. Kulić.

"GRČEVITO SE BORILA DA BUDE POPULARNA" Oglasila se drugarica Anđele Đuričić i raskrinkala zadrugarku: PRAVILA JE LJUBOMORNE SCENE KOJE SU SE GODINAMA PREPRIČAVALE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading