"STAVIO JE ČARAPU NA GLAVU I ULETEO S PIŠTOLJEM!" Jezivi detalji PLJAČKE Zvezdana Slavnića, a evo kako su ga UHAPSILI
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić godinu i po dana pre ulaska u "Zadrugu" izašao je iz zatvora. On je u Švajcarskoj bio osuđen na pet i po godina robije zbog oružane pljačke, ali je odležao četiri i ranije je pušten zbog dobrog vladanja.

O ovome priča i on, ali i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koja je ušla u "Zadrugu" da se obračuna s njim nakon što ju je pred kamerama prevario s cimerkom Anđelom Đuričić.

Printscreen

 

Sada je njena drugarica Milena Kačavenda za medije ispričala detalje tog krivičnog dela.

- Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi - kaže Milena i nastavlja:

- Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu. Stavio je čarapu na glavu, uleteo s pištoljem i kad je izašao, posle 22 metra je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri - priča Anina bliska prijateljica.

Podsetimo, Zvezdan je višestruki povratnik. Nakon što je odležao kaznu zatvora zbog ubistva Olivera Jovanovića, koje se dogodilo 1998. godine, hapšen je i zbog dilovanja heroina, kao i zbog pljačke o čemu se govori u "Zadruzi".

"ZVEZDAN JE STRPAO MAJKU U DOM, PSIHIČKI JE UNAKAŽENA" Procureli STRAVIČNI detalji o porodici Slavnić, a evo koga je još MALTRETIRAO, JEZIVO!

Komentari (0)

Loading