"ZVEZDAN JE POKUŠAO DA UBIJE ANU" Jeziva otkrića o Slavniću, stravično do kakvog stanja je doveo rođenu majku,  A EVO ČEGA SE NAJVIŠE PLAŠI
Foto: Alo/Printscreen

Anina najbolja prijateljica Milena Kačavenda otvorila je dušu i iznela šokantne detalje iz života Ane i Zezdana koje poznaje već godinama i čijim je ličnim dramama svedočila i pomagala koliko je mogla.

"Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vreme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, videli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao, plane pa se se dozove pameti, i tako u krug. Svestan je da ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gde, pošto je živeo u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gde, mama nema stan.

Alo.rs/Dejan Briza

 

Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno."

Ovih dana procurile su priče da se Ana i ranije s razlogom plašila za svoj život zbog Zvezdanovog nasilja, a Milena kaže da je njoj ponašanje Slavnića sasvim jasno.

Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno."

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Na pitanje da li je tačno da je Zvezdan Anu tukao ranije, pošto se oboje ponašaju kao da jeste, Milena kaže: "Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zaletala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazisamopovređivanjem kanališe bes. On je glumac za jeftine pornografske filmove žnj produkcije. Između redova preti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugraden, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htela, ali nije."

Milena ističe da je postojao jedan period kada je Ana verovala da Zvezdan zaista želi da se promeni. Tada se odselio u Švajcarsku da radi gde je ubrzo bio i uhapšen.

KUMA ANE ČURČIĆ RASKRINKALA SVE Naježićete se kada saznate kako je UCENILA PRODUKCIJU, a onda otkrila stravične detalje o Zvezdanu Slavniću!

Komentari (1)

Loading