KRŠ I LOM Supruga nevernog Slavnića izazvala opšti haos, Moka se hitno oglasio
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, ušla je u Zadrugu 6 i odmah izazvala opštu pometnju u „beloj kući“.

Ana se po ulasku obratila Anđeli Đuričić i žestoko je ponizila pitanjem da li je „oprala zubiće“, aludirajući na situaciju od pre nekoliko dana, kada je mlada Crnogorka oralno zadovoljila njenog supruga, a potom pred milionima gledalaca pljunula njegovu semenu tečnost u dvorište.

Odmah nakon Anđele, Ana se obratila i Slavniću, kog je pred svima nazvala „pi*kom“ koje mogu da se plaše samo zadrugari, i obećala mu osvetu zbog koje će poželeti da nije živ. Njene reči isprovocirale su Zvezdana, koji je šutirao i lomio sve što se našlo pred njim.

KRŠ I LOM Supruga nevernog Slavnića izazvala opšti haos, Moka se hitno oglasio

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Njegov bes zbog Aninih provokacija toliko je eskalirao da se po povratku iz dvorišta u kom je izlomio sve pred sobom vratio u kuću, a zatim se popeo na sto i iz sve snage šutirao čaše, ne mareći što lete ka zadrugarima koji su se tu našli. Kada su se strasti na trenutak smirile, bivši par je obavio razgovor u četiri oka.

KRŠ I LOM Supruga nevernog Slavnića izazvala opšti haos, Moka se hitno oglasio

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta hoćeš da te pitam? Zbog čega si došao, šta je bio naš dogovor? Da li si svestan da si na televiziji i da te gleda sedam miliona ljudi? Znaš li šta radiš? Ti si mi pokazao pravo lice. Saznala sam šta si mi sve radio iza leđa - rekla je Ana Zvezdanu, i dodala:

- Zašto si ljudima govorio da nismo bili intimni godinu i po dana? Da li si svestan da te gleda tvoje dete? To te pitam ne da bih te povredila, već da bih te osvestila. Go šetaš, puniš u usta tvoju devojku koja pljuje tvoju spermu po Zadruzi. Imaš li ti sramote što na televiziji praviš dete? Gde si ti skrenuo i ko si ti? S kim si to uradio? Meni si uradio, meni! - govorila je Ana, ali ni na jedno pitanje njen bivši nevenčani suprug nije imao nijedan odgovor. 

Nakon razgovora, drama se nije stišala, a Slavnić je otrčao do paba, uzeo nož kojim je zamahnuo i krenuo da se ubada po desnoj ruci. Pripadnici obezbeđenja skočili su na njega i uspeli da mu oduzmu nož, a Ćurčićeva je kratko poručila da su uznemiravajuće scene samo njegov pokušaj da privuče pažnju. 

- Pičko, ne privlači pažnju! Nećeš ti nigde niti ćeš nauditi sebi. Polako sa živcima, tek sam stigla. Usrao si se, i tek ćeš. Udobno se smesti i uživaj. Svi će videti ko si ti, a ko sam ja! - vikala je je Ćurčićeva.

Moka: Ana je mrtva za mene

Skandalozna noć uznemirila je Zvezdanovog oca, proslavljenog sportistu Zorana Moku Slavnića, koji je za Alo! kratko poručio da je njegova bivša snaja mrtva za njega.

- Ana više ne postoji za mene. Takve jedem za doručak. Njen ego je srušen i sada se sveti. Zvezdan ima veliko srce, pa će da se povuče. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Rekla mi je da sam super kao sportista i da sam nula kao čovek, a ja samo želim da moj sin bude srećan i zdrav. Ubeđen sam da voli Anđelu, ali šta god da odluči, biću tu da ga podržim - završio je Moka za Alo!

 Slavnić histerisao, Anđela se šminkala

 I dok je njen dečko vodio borbu sa bivšom suprugom, Anđela se izolovala u spavaćoj sobi, gde je prvo popravila šminku, a potom je legla da spava.

Kako nije uspela da smiri Zvezdana koji ju je oterao od sebe, niti je odgovarala na prozivke njegove žene, legla je u krevet i pravila se da spava čitava dva sata.

Kada je haos prestao, otvorila je oči, uputila se ka izolaciji i razgovarala sa Slavnićem, koji joj je kratko poručio da mu je potrebna pauza od nje, kao i da želi da smiri glavu.

PORODICA VESELINOVIĆ RAZOČARANA U ĆERKU Umesto Milici, poslali su pismo Aleksandri "IZGUBILA SI NAŠE POVERENJE"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cvecka

29.01.2023 16:06

Kad cujete takvu izjavu roditelja znate da je to sebican otac koji svom sinu nikada nije poklanjao paznju vec mislio samo na sebe. Zato on sada pusta sina da se usreci a zna da od te veze nema nista. I naravno snaja kriva za sve. Tako je najlakse.

Boki 61

29.01.2023 21:45

Moji Miki. Koliko god si bio dobar sportista toliko si los čovek. Kako opravdati sina kriminalca robijaša. Sada ti je snaja kriva za bruku i sramoti tebe i tvog sina. Ajde bar malo dostojanstva i ne brukaj se više.