PORODICA VESELINOVIĆ RAZOČARANA U ĆERKU Umesto Milici, poslali su pismo Aleksandri "IZGUBILA SI NAŠE POVERENJE"
Foto: Youtube/Printscreen

Porodica Milice Veselinović obratila se Aleksandri Nikolić za rođendan čestitkom, u čiji smo posed došli, a iskoristili su priliku i da Milici pošalju brutalnu poruku o njihovom stavu prema njenim postupcima i ponašanju u rijalitiju.

- Draga Aleksandra, srećan rođendan želi ti porodica Veselinović. Žao nam je što ste se ti i Milica razdvojile, bile ste najbolje na početku, ali ljude koje ste tada smatrali prijateljima, koji su vas savetovali i razdvojili su vas. Ako ne možete biti bliske, nemojte se svađati. Niste došle da se pravdate ili dokazujete, baš kako ste bile drčne, takve budite opet - piše u poruci, a onda se Miličina porodica javno ogradila od nje:

Printscreen/Pink.rs

 

- Milice, poslednja dva, tri meseca si nas razočarala. Tvoja želja je bila da uđeš i zaradiš, a o tome ni najmanje ne razmišljaš. Izgubila si naše poverenje i ljude koji te vole, uradila si sve suprotno od onoga što si obećala. Mislili smo da ćemo poklonimo za Novu godinu i Božić da ti damo vetar u leđa, da budeš bolja, a ti si samo gora. Možda je vreme da podvučeš crtu i razmisliš o svemu,jer smo mi p0odvukli crtu i odlučili da ti više ne dajemo podršku. Gruba si i bahata prema ljudima koji to ne zaslužuju. Bliska si sa ljudima koji te ismevaju i ponižavaju. Ponekad je lepo biti najbolji, ne moraš uvek najgora. Toliko da te više ne prepoznajemo, pitamo se ko si i čemu ta poniženja i blamiranja - piše u poruci koju je uputila porodica Veselinović.

"SAMNOM JE ZAVRŠIO I NJEGOVOM MANIPULACIJOM" Ana nije štedela reči ni što se tiče Anđele "ONA JE SVE ŠTO ZVEZDAN NE VOLI"

 

Komentari (1)

Loading
Jagoda

28.01.2023 20:54

Nikolićka.marš iz zadruge idi na ulicu pa zsrađuj pare prodavanje.svoga tela gadiš mi se idi se lečiti na psihijatriju fuj gadiš mi se