ALEKSANDRINA MAJKA VAN SEBE, GUŠI SE U SUZAMA I PRETI ZVEZDANU Rešila da tuži Mariju Kulić, DRAMA U DOMU NIKOLIĆEVE
Foto: Alo/ilustracija

Slovenka, majka učesnice "Zadruge" Aleksandre Aleks Nikolić, oglasila se nakon sinoćnje svađe njene ćerke i Zvezdana Slavnića u emisiji "Pitanja gledalaca".

Podsetimo, Zvezdan je pokušao da poljubi Aleksandru dok su zajedno, kao potrčci, prošle nedelje boravili u izolaciji, a za crnim stolom sukobili su se oko, kako je Slavnić rekao, različite verzije priče koju je Nikolićeva pričala zadrugarima. Iako je prvobitno govorila da joj se Zvezdan sviđa i da joj prija, to je sinoć demantovala, zbog čega joj je on najavio "igru i pakao" narednih šest meseci, a novonastalu situaciju u razgovoru za naš portal prokomentarisala je Aleksandrina majka Slovenka.

ALEKSANDRINA MAJKA VAN SEBE, GUŠI SE U SUZAMA I PRETI ZVEZDANU Rešila da tuži Mariju Kulić, DRAMA U DOMU NIKOLIĆEVE

Printscreen

 

- Sinoć sam videla nenormalan strah u mom detetu, meni je teško kada je gledam. Zvezdan ima probleme sa Anđelom, svađali su se, pa se istresao na Aleksandru. Ne znam šta on misli, da je Bog?! Bog ne može biti niko, Bog samo jedan postoji! Neka zapamti da sam ja ipak ta neka Lola, bila sam poznata u celom svetu, pa i ovde! Da li je normalno da moje dete prebledi zbog njega?! Zgrožena sam - u dahu priča Slovenka, koja je zapretila Slavniću.

- Bolje bi mu bilo da ostavi moje dete na miru! Neka ostavi moje dete na miru, bolje bi mu bilo, prenesite mu to! Pretrpela je strah u izolaciji, jer ja je znam, poznajem moje dete, a Filip g*vnar na njega utiče mnogo i govori mu sve, da bude sa mojom Aleksandrom, a ne sa Anđelom. Imaju ti ljudi dušu?! - pita se ona.

ALEKSANDRINA MAJKA VAN SEBE, GUŠI SE U SUZAMA I PRETI ZVEZDANU Rešila da tuži Mariju Kulić, DRAMA U DOMU NIKOLIĆEVE

Printscreen

 

Mariju Kulić će, kako kaže, goniti na sud.

- Vidim šta pokušavaju tamo da urade od moje Aleksandre! Videli tu se procente njene, videli su da nije pala, pa hoće da je spuste, pogotovo ta prokleta Marija. Napisaću u subotu čestitku za nju, pa neka joj preda Aleksandra. Ići ću na Vrhovni sud zbog nje, zbog stvari koje radi da bi moje dete bilo poniženo! Ona sve nagovara, stavila ih u izolaciju... To je žena... Ne znam kako bih je nazvala! Ona će nositi svoj krst kako treba, to nek joj bude jasno! Doći ću do Vrhovnog suda zbog Marije! Neka to zapamti, slobodno joj kažite - poručila je Slovenka.

ZABRINJAVAJUĆE PONAŠANJE ANĐELE ĐURIČIĆ Trči za Zvezdanom i pući usta, ne pušta ga ni minut na miru, njegov izraz lica govori sve! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
MINA

27.01.2023 10:52

polako gospodjo sada ce medena aleks da bude malo ledena yna aleks sa njim sa manipulatorima ledeno bravo aleks

Lela

27.01.2023 14:39

Gospodjo,tuzite bitangu,laze,preti ,Alex.