OSMAN OTKRIO SVE Isplivao razgovor iz Mitrovićevog kabineta, ovako izgledaju pregovori sa produkcijom
Foto: Printscreen

Veliki šef iznenadio je zadrugare kada ih je obavestio da će danas u "Zadrugu" ući specijalan gost koji će voditi radio emisiju "Amnezija". Zadrugari su odmah počeli da nagađaju ko bi to mogao biti. Međutim, nikome nije pošlo za rukom da pogodi o kome se radi.

Osman Karić je danas ušao sa specijalnim zadatkom na velelepno imanje u Šimanovcima. Na početku emisije on se obratio zadrugarima i gledaocima kraj malih ekrana. Tom prilikom je otkrio kako su tekli pregovori na Pinku sa Velikim šefom:

OSMAN OTKRIO SVE Isplivao razgovor iz Mitrovićevog kabineta, ovako izgledaju pregovori sa produkcijom

undefined

 

- Dobar dan dragi gledaoci i dragi zadrugari. Sigurno se pitate šta ja radim ovde u "Amneziji", a ne tamo za crnim stolom. Dobio sam poziv od Velikog šefa da uđem u "Zadrugu". Međutim, otišao sam tamo da potpišem ugovor, čovek me pitao par pitanja, ja nisam imao odgovor i nisam mogao da se setim. On je čovek zaključio i rekao mi je: "Ti si fliper u glavi, zamisli kad bi ljudi to znali". Rekao mi je da imam amneziju i poslao me je ovde na lečenje u "Amneziju" od amnezije. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je Veliki šef ukazao, vodiću emisiju u skladu sa propisima ove kuće. Emisija će biti smešna, biće svega i svačega, Kada zadrugari budu grešili, davaću gas do daske i skidaću zadrugarima maske. Ovo mi je prva premijerna emisija i ja sada pozivam i prvog gosta Marka Janjuševića Janjuša da dođe - rekao je Osman.

NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA SMRDLJIVA USTA On je udario na Miljana Vračevića, ovaj van sebe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading