MUŠKARCI NAS DOVODE DO HISTERIJE Milica otvorila dušu Palčici: Hoću probisveta da smirim
Foto: Printscreen

Milica Veselinović i Anastasija Stanojević Palčica su se osamile ispod trema i počele da pričaju o svom ponašanju u rijalitiju.

- Ja sam u rijalitiju samo drugačija u ljubavnim odnosima. Ovaj prostor me pojede samo zbog toga. Prošle godine, znala sam da neću da izađem sa njim, ali sam morala da isteram svoje. To je problem kod mene, sujeta, ego. Moram da isteram svoje. Volela bih da dobijem batine od majke. Da dođe, prebije me, uradila bih to. Mnogo sam tvrdoglava. Znam da je loše i svega sam svesna i idem glavom kroz zid - rekla je Milica.

MUŠKARCI NAS DOVODE DO HISTERIJE Milica otvorila dušu Palčici: Hoću probisveta da smirim

 

 

- Šta si u horoskopu? - pitala je Palčica.

- Gledala sam intervjue Mensurove sa superfinalne žurke. Da sam bila ovde, napravila bih haos. Slali su mi sve šta je radio. A gledam, da smo bili u istoj državi i bliže, možda bih i oprostila. Ljuta sam na njega. Povredio me je! To mu nikad neću oprostiti! Još ovde. Takav odvratan osećaj! Najgorem neprijatelju takvu bol ne bih poželela. Toliko sam ga volela. Samo nas je on razdvojio. Volela sam prvog i nikad ga neću preboleti. Onda sam ušla, desilo mi se to. Volela sam, ali ne kao prvi put. Samo sam ljuta, hladna... Gledaš jedna devojka stori, druga devojka stori... Sanjala sam ga na početku... - pričala je Milica kroz suze.

NIŠTA MU NIJE SVETO Car posle Milice otišao kod Maje, pa dobio hladan tuš

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading