"IDE OD SJAJA DO OČAJA" Aleksandra napravila pometnju u "beloj kući", EVO ŠTA JE REKLA ZA MILJANU KULIĆ
Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 Aleksandra Nikolić i Zorica Marković dale su svoj sud o ponašanju cimera.

-Pre svega, izvinila bih se Miljanovoj ženi zbog stvari koje sam mu izrekla jer nije zaslužio to od mene. Ne bih Filipa navodila kao najsposobiju osobu, jer on nema konkurenciju. Najsposobnija osoba po mom mišljenju je Miljana. Počela je od nule i zabeležila veliki uspeh - rekla je Aleks.

-Normalno, kada je stigla do Zole - dodao je Čolić.

-Ona je devojka koja se bori iz dana u dan sve više. Samohrana je majka, bori se za svoje dete. Veoma često ide od sjaja do očaja, ali mislim da je u svemu jedinstvena - istakla je Aleks.

YouTube/Zadruga Official

 

-Ima dosta snalažljivih ljudi ovde. Svako se bori kako zna. Znam da me ne volite, ali to je vaša stvar. Svako je na svoj način sposoban ili snalažljiv. Moram da navedem ljude koji su vredni pomena. To su Mikica, Marija, Mića, Ivan i ekipa koja je neizostravna kada je ovaj format u pitanju. Dvoumim se, ali mislim da e Miljana jedna od najsposobnijih. Govorte da je labilna, ali smatram da nije tako. Može da vlada mozgom i emocijama. Ne mogu da verujem i da nije uspela da se odupre svemu što se dešava sa Zolom. Samo zbog toga je neću navesti. Ja ću navesti osobu sa kojom sam imala najveći broj svađa. Svako ima pravo da izmišlja i svađa se, to je njegova stvar. Sve vas posmatram kao slučajeve, bez da imama nameru da vas potcenjujem. Moram da navedem čoveka kojeg mnogi ne podnose. Niko od mlasže garde ne može ni da mu prismirdi. U svemu je superioerniji od vas. Njemu ne mog da nažem nikakvu grešku. Igra šah sa mnogima od vas, ali je to njegovo legitimno pravo. Lepi Mića je najsposobniji zadrugar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading