ŠOK PROŠLOST ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA BIVŠIM DEČKOM: Izbacio je na granici i ostavio bez ičega, tada su svi bili zgroženi!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić već danima unazad glavna je tema javnosti i medija zbog toga što je prevarila svog dečka Dejana Dragojevića sa aktuelnim učesnikom Filipom Carem, a juče je definitivno stavila tačku i na taj odnos, dok je on započeo romansu sa Milicom Veselinović.

Aleksandrin ljubavni život često je u žiži javnosti, a njene turbulentne veze svojevremeno su punile novinske stupce.

ŠOK PROŠLOST ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA BIVŠIM DEČKOM: Izbacio je na granici i ostavio bez ičega, tada su svi bili zgroženi!

Printscreen Zadruga

 

Podsetimo, pre dve godina su u javnosti dospele informacije kroz šta je sve ona prošla sa tadašnjim dečkom.

Naime, Alekasndru Nikolić jednom prilikom bivši dečko zvao je da dođe u Makedoniju kako bi se pomirili, međutim do toga nije došlo. Ovu aktuelnu takmičarku i njenu drugaricu taj njen bivši dečko izbacio je tada na granici i ostavio ih bez telefona i novca. Zbog svega je Nikolićeva bila jako očajna, jer kod sebe nije imala niša.

Onda je ta njena drugarica uspela nekako da uhvati wifi i da pozove jednog našeg poznatog pevača koji je tada bio u Makedoniji. I on ih je na svu sreću pokupio jer je u tom trenutku išao ka Srbiji iz Makedonije. Ono na usni sto je imala na snimanju, to je sve od njega. Bila je cela otečena. I jako loše psihički - rekla je tada Aleksandrina drugarica.

BEZ IMALO SRAMA! Milica ZASKOČILA Filipa naočigled svih, on krenuo da je PIPA PO INTIMI: Ne mogu da se obuzdaju: "Reci mi da sam dobra!"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading