"U ČETIRI UJUTRU SU TE PREVOZILI KOMBIJEM ZA DUBROVNIK" Filip Car  otkrio mračnu prošlost svoje devojke: UZELA SI 7.000 EVRA, KRILA SI SE U ŠIPRAŽJU!
Foto: Alo/ilustracija

Filip Car i Aleksandra Nikolić odlučili su da obnove romansu, a zadrugar je svojeveremeno tvrdio da je Aleks pre ulaska u rijaliti imala aferu na jahti u Dubrovniku.

-Voleo bih da te pitam da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije, za 7.000 evra za šest dana na toj jahti, sa dve prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smeru, to ste dobile i za troškove?- upitao je Car Aleksandru.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ne, apsolutno, bila sam u Dubrovniku na rođendanu, moja drugarica Marija je tamo slavila rođendan. Nisam posećivala Dubrovnik i nisam šetala, bila sam tamo na tri dana sa svojim prijateljicama- odgovorila je Nikolićeva.

-Ti si u 4 ujutru izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla lagano u Dubrovnik, preuzeta si u šipražju, ti ne znaš šta je Stradun, to je kao da ne znaš gde je Kalemegdan. Preuzete ste u 4 ujutru, došle ste na tu jahtu- tvrdio je Car tada.

POPUSTILE KOČNICE Aleks i Car otišli korak dalje, PREPUSTILI SE STRASTIMA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading