BRUTALAN OKRŠAJ ALEKSANDRE NIKOLIĆ I MILICE VESELINOVIĆ: Bivše prijateljice u klinču, letelo perje i prozivke!
Printscreen Zadruga

Anđela Đuričić postavila je pitanje Milici Veselinović na "Igri istine".

- Milice, imam pitanje za tebe. Čuli smo šta se dešava, a ti si rekla da ti se ne dopada kad ti se drugarica mota oko dečka. Da li si mislila na Aleks i Marka ili si mislila na situaciju koju smo sinoć čuli? Po kući može da se primeti da FIlip i Aleksandra imaju komunikaciju. Da li smatraš da se nešto dešava ili sam pogrešno shvatila? - rekla je Anđela.

Printscreen Zadruga

 

- Ja sam krenula da pričam da sam ljubomorna i kad moja drugarica ima drugaricu. Svi to komentarišu primetila sam da ima peckanje, osmeh, dobacivanje. Ja znam da ste korektni, ali što se tiče peckanja i osmeha, dobacivanja... Čudno je - pričala je Milica.

- Ja neću da se ovde uplićem u neke stvari, nisam bila deo kokošinjca, Marko me nije zanimao. Ja imam momka, moj dečko je napolju, da li je Marko pričao o signalima, ja ne znam. Što se tiče Filipa nemam poglede ni osmehe, niti peckanja. Imam normalnu komunikaciju. Zašto buih trebala da bežim od čoveka? On mene da je zanimao ili ja njega nešto bi se desilo prosšle godine. Ja ne radim ništa namerno, niti prilazim - govorila je Aleksandra.

- Ja da nemam komunikaciju ispalo bi da ja bežim - rekao je Car.

- Da - potvrila je Aleks.

- Filipe, nisi u pitanju ti, nego se priča da mi ona to radi namerno. Ja sam videla da komuniciraju i da su korektni - nastavila je Milica.

Printscreen Zadruga

 

- Ja koliko se sećam ja sa njom nisam drugarica? Ona se igradila od mene i nemam šta da se pravdam, ako ću da se pravdam pravdaću se momku ako nešto uradim. Ja sam zrela i ne trebaju mi priče bila sa ovim ili onim. Ja sam za ozbiljnije stvari, meni je ovo obdanište - govorila je Aleksandra.

- E da se ovako razmišljalo, već bih se ženio. Pozdravio bih podršku - poručio je Car.

- Milice, nemam godina koliko imaš ti i ne možeš da me uplateš u neke priče. Ja sam prema njoj ispala prijatelj i ovde sam čista 100% - urlala je Aleks.

- Ako njoj smeta da ima komunkaciju i da sednem ovde ti prva reci - govorio je Filip.

- Naravno da bih ja rekla - dodala je Aleks.

- Je l' ti smeta? - pitala je Marija.

- Šta ima da mi smeta? - pitala je Aleks.

- Kako da ti ne smeta oteo ženu tvom dečku - ubacio se Miki.

- Meni ne radi ništa - poručila je Nikolićeva.

- Slobodno se druži - rekao je Mića.

- Mislim da si ti svojim karakterom dokazala u nekim iskušenjima svojim maksimum što neki ne bi ili nisu, treba i tri meseca biti lojalan jer daleko od očiju daleko od srca - pričao je Car.

Printscreen Zadruga

 

- Nemam šta da se sklanjam od Filipa jer on mene ne ugrožava - navela je Aleks.

- Ona nosi teret, koliko god da ga je Dejan nosio. Aleksnadra je neko ko je prošle godine završila u vezi, sad je svima zanimljiva. Kad je meni Aleksandra bila devojka svi su je gledali kao budaletinu. Ona je kroz dve godine sama zaslužila svoju podršku i poštovanje, Ko su njoj Ivan i Lepi Mića? Ja sam njoj bivši dečko - govorio je Filip.

- On njoj sad otvara oči, ide joj niz dlaku. Njoj prija kad joj ovo ti kažeš - ubacio se Ivan.

- Čudno je da se toliko palite, Ivan se trudi da objasni, ti kao otac, Mikija pogodi. Sve pogađa gde će da pogleda i sa kim će da se drućži. Šta vas briga? - govorio je Car.

- Ja sam prvi danas gledao da ćete vas dvoje da budete u vezi za mesec dana - poručio je Mića.

MAJA MARINKOVIĆ KORISTI TELEFON U ZADRUZI? Sinoć stiglo svima obaveštenje, SLEDI DISKVALIFIKACIJA?

Komentari (0)

Loading