ODREKAO SE STANA OD 350.000 EVRA, AUDIJA I FIRME Evo kakvu su ponudu roditelji dali Babici, uslov je samo da ostavi Miljanu
Foto: Alo/ilustracija

Nenad Macanović Bebica ostavio je navodno pravo bogatstvo zbog Miljane Kulić.

- Nenadova porodica je spremna na sve samo da ga razdvoji od Miljane! Oni su i dalje u šoku što je napustio posao i preselio se u Niš kod Kulićevih. Posebno im teško pada to što ne viđa ni ćerkice, koje imaju četiri i šest godina. Zato mu je, pre ulaska u "Zadrugu 6", otac Tomislav preko advokata poručio da će mu dati sve što poželi, pod uslovom da se vrati kući - priča dobro obavešten izvor.

- Rekli su mu da će dobiti luksuzan stan na Novom Beogradu vredan 350.000 evra, nov "audi", ali i da će ga vratiti na čelo jedne od firmi, samo ako ostavi Miljanu. Nenad je to kategorično odbio.

ODREKAO SE STANA OD 350.000 EVRA, AUDIJA I FIRME Evo kakvu su ponudu roditelji dali Babici, uslov je samo da ostavi Miljanu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Prema njegovim rečima, ista ponuda mu je stigla i u rijaliti.

- Pojedini takmičari koji su ulazili u "Zadrugu" preneli su Macanoviću poruku od porodice. I dalje mu nude bogatstvo ako odmah napusti rijaliti i raskine s Miljanom. Nenad ne želi ni da čuje za to. Ništa ga ne zanima osim nje! Besan je što pokušavaju da ga ucene kako bi je ostavio.

Nenad je potvrdio da njegova porodica želi da rastavi njega i Miljanu: - Tata mi je ponudio stan, kola i posao, samo da ostavim Miksi. E pa neću! Ne zanima me novac! Niko ne može da utiče na mene kad nešto odlučim, a ja sam rešio da ceo život provedem s njom. Porodica ne može da bira s kim ću da budem i koga ću da volim!

I oni je neće

Zanimljivo je što Kulićeva nije dobrodošla kao snajka ni u porodici Čolić! Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola je takođe dobio zanimljivu ponudu od porodice, koju je očigledno prihvatio. Zbog toga je u "Zadruzi" imao seks sa Miljanom, ali nije ušao u vezu s njom.- Rođak mi je obećao da će da mi prepiše celo imanje u Republici Srpskoj ako ne budem s njom. U suprotnom, ostajem bez svega - ispričao je di-džej iz Dervente cimerima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading