"PSIHIČKO STANJE MI JE JAKO LOŠE" Ana Jovanović ekskluzivno za Alo! nakon prebijanja, otkrila šok detalje okršaja sa bivšim dečkom!
Printscreen

Bivša zadrugarka Ana Jovanović našla se u centru skandala nakon što je u javnost isplivao video snimak na kojem je muškarac udara i pljuje.

 

 

Drama u njenom životu tu nije prestala, te se Ana tokom čitavog jučerašnjeg dana prepirala sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem.  Sada se kontroverzna rijaliti učesnica oglasila za Alo! i otkrila kako se oseća nakon nasilja koje je pretrpela.

Printscreen

 

- Slučaj nisam prijavila policiji, juče nisam ništa preduzela po tom pitanju, sačekala sam da mi prenoći da se smirim, da ne uradim nešto pogrešno u afektu. Danas već malo dublje razmišljam o svemu. O snimku nemam šta da kažem jasno se vidi sve. Našla sam se sa njim da mi vrati moj automobil koji mi je ukrao, oteo mi je moj telefon napravio onaj snimak. Uradio šta je uradio i pobegao iz kola sa sve mojim telefonom, a i ključem od vozila. Dovezla sam se do salona kako bih uzela telefon i pozvala nekoga da mi pomogne, pozvala sam naravno prvo svoju porodicu. Da je snimak objavljen nisam znala pošto nisam imala telefon nisam mogla ni da vidim šta se na mrežama dešava. Instagram mi je on hakovao, promenio ime, brisao slike, okačio onaj stori, otpraćivao ljude… Juče stvarno nisam bila u stanju zbog kompletne situacije da se oglašavam, danas sam naterala sebe da izađem iz kuće i da pokušam da se ponašam kao da je sve u redu. Jako mi je žao što sam dozvolila sebi pa i mojoj porodici da ponovo prolaze kroz ovakve stvari. Izneverila sam ih ponovo zbog njega ali su mi oni naravno pomogli i ovaj put. Jako sam im zahvalna pošto mi je trenutno psihičko stanje jako loše i hvala Bogu pa imam njihovu pomoć i podršku, pa ću ovo sve nadam se lakše prebroditi - rekla je Ana za Alo!.

"KAO NOVI MATEMATIČKI IZRAZ, JOŠ NEOTKRIVEN" Dragana Mitar se UNAKAZILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, urnišu je zbog preterivanja! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading