"KAO NOVI MATEMATIČKI IZRAZ, JOŠ NEOTKRIVEN" Dragana Mitar se UNAKAZILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, urnišu je zbog preterivanja! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

Bivša rijaliti učesnica Dragana Mitar potpuno je promenila lični opis u odnosu na to kako je izgledala u "Zadruzi".

Dragana je korigovala usne, jagodice, nos čak sedam puta, da bi postala neprepoznatljiva. Njen novi snimak kruži društvenim mrežama, a komentari se samo nižu.

Mnogi su govorili da je Mitrova bila prava lepotica, a da se plastičnim operacijama totalno upropastila.

Foto: Printscreen Instagram

 

"Kao novi matematički oblik, još neotkriven", "Šta uradi žena... Od onakve lepote prirodne", "Užas! Kao baba!", "Devojke molim vas ne preterujete, radite samo onoliko koliko je potrebno, u granicama normale! Negujte svoje telo, kosu i kožu, a za ostalo se već pobrinula majka priroda i stvorila vas baš takvim unikatima kakve jeste", nizali su se komentari zabrinutih ljudi.

Dragana se nedavno oglasila nakon sedme operacije nosa i otkrila da je hrskavicu morala da izvadi iz rebra.

- Iskreno, ovo mi je sedma operacija nosa. Htela sam da operišem nos, ali sam zalutala kod doktora koji nema pojma, ono što sam zamišljala mi nije ostvario. Nekako, svakom operacijom mi je izgledalo sve loše i lošije, tada sam shvatila da definitivno treba da promenim doktora. Trebalo je kod ovog doktora još davno da odem, ali mi se žurilo, a on je uvek bio “pun”, zato sam krenula kod ovog koji mi nije uradio kako treba - kaže Dragana.

ONA HOĆE DA ODUZME DETE I MENI I MILJANI Ivan i Miksi se konačno složili, urotili se protiv Marije: BEZ MOJE DOZVOLE SI PRODUŽILA STARATELJSTVO

Komentari (0)

Loading