STRAVIČNI SNIMAK BATINJANJA BIVŠE ZADRUGARKE Muškarac joj lupa šamare uz jezive uvrede: "K*RVU PLJUNI!" (VIDEO)
Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Ana Jovanović usnimljena je u jednom automobilu dok je nepoznati muškarac udara u lice uz salvu psovki. Snimak je podeljen na društvenim mrežama uz opis da se spreči nasilje nad ženama i da se kontaktira policija.

Ana koja je imala mnogo problema sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem koji je sa njom bio i u rijaliti programu "Zadruga 6", sada se pojavljuje u snimku izvesnog Džonija, ali nije jasno da li je muškarac koji joj zadaje udarac upravo njen nekadašnji partner.

U snimku koji kruži društvenim mrežama, Ana se najpe unosi licem u kameru i pući, a potm dobija udarac od nepoznatog momka uz reči:

- Pljuni ku*vu, vidi kurvu, je*o te Filip Car, je*o te Filip Đukić- govori muškarac u snimku.

 

 

Ana je, inače, u "Zadruzi 5" bila u vezi sa Filipom Carom, a spekulisalo se da se ljubila sa Filipom Đukićem. Ana je jedno vreme pokušavala da smuva i Anđela Rankovića, ali do toga ipak nije došlo. 

Ona je imala nekoliko incidenata sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem koji je tvrdio da ga je tukla, a ona je to i potvrdila:

- Ovako prolaze oni koji pokušavaju da naruše mene i da preko mojih leđa dolaze do javnosti... Ovo je ništa šta tek može da se očekuje nastavi li da se kači na mene - počela je Ana, pa je dodala:

- Nakon sinoćnje emisije sam ga srela i nisam mu ostala dužna za sve one optužbe na moj račun o aferi kvad - zaključila je tada Ana Jovanović.

"NADROGIRAN I BESAN SAM TO URADIO" Bivši dečko Ane Jovanović zaprepastio javnost, evo šta je Nikola Ilić uradio zadrugarki! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading