ONA HOĆE DA ODUZME DETE I MENI I MILJANI Ivan i Miksi se konačno složili, urotili se protiv Marije: BEZ MOJE DOZVOLE SI PRODUŽILA STARATELJSTVO
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić napravila je opštu pometnju kada je nominovala Ivana Marinkovića i Miljanu Kulić. 

-Miljanine postupke i njene porodične odnose komentarišem kad ima prilike za to, pa ću da se fokusiram na naš odnos koji je prošle godine bio fantastičan. Zbog Marije imamo žestoke sukobe. Poslednjih par dana funkcionišemo fantastično. Miljana zna kad me pogleda u oči da sa Zolom nisam imala ništa, opet smo bliske i ti si i dalje moja lutkica. Žao mi je što si postala tužna. Ti si bila moj favorit, obožavala sa te i žao mi je što smo imale sukob. Ne plašim se tvojih reakcija, ti meni ni ne uzvratiš jer znaš šta osećam prema tebi. Nema potrebu da prema nekome ko je bio dobronameran prema meni iskazujem negativnu stranu. Moram da priznam da u ovom rijalitiju i prethodnoj sezoni Ivan je jedina osoba sa kojom mogu da se poistovetim. Skoro svi njegovi stavovi podudaraju se sa mojim. Ivan svoje emocije drži za sebe, on je svoj izlaz pronalazio u alkoholu i drago mi je što je pronašao izlaz. On je dokaz da možeš da prevaziđeš sve. Drago mi je što Ivan opstaje sa Jelenom i što koliko čujem ona se bori za njega. U par dana svojih lomova imala sam slobodu da mu se obratim i posavetujem, ali i da se ne naljutim kad komentaripe. Nekad su mu njegove kritike usmerile da razmislim i da možda stvarno napravim probleme. Mislim da je on osoba sa kojom će neću sukobiti i da treba da imam poštovanje prema njemu - pričala je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Imali smo neviđene ratove, traji su i nikad gore. Sve je to sastavni deo života i rijalitija. Ono što cenim kod sebe i kod Ivana, nakon toga nije izašla ružna reč u mediji. To jako poštujem. Mene ne zanima ni jedna, ni druga strana, ali zahvljujući ovoj kući sad viđaš svog sina. Drugačiji si čovek, stabilizovao si svoj život - rekla je ona.

-Pita te Miljana otkad si staratelj? - prekinuo je Ivan.

-Ti si bez moje dozvole produžila starateljstvo - rekla je Miljana.

-Ovo je moja dobra volja - vikala je Marija.

-Ja sam do jula dala staratljstvo, posle toga nikad nisam - nastavila je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Marija ne samo da hoće da oduzme dete od mene, nego od Miljane. Miljana, ti njoj ne smeš da se odupreš i ja sam u šoku. Znači da je ona tebe slagala? - pričao je Ivan.

-Dete ovde nije došlo zbog toga, ali sam ja ispala čovek i dozvolila da tebi izađem u susret. To je moja volja - rekla je Marija.

-Ona je luda, Miljanu sam pitao da li je ona staratelj - nastavio je Ivan.

OVO JE NEMOĆ MARIJE KULIĆ Ivan Marinković odgovorio na prozivke, pa najavio žestoku borbu: Plašim se da ih ne dovedem do ludila

Komentari (1)

Loading