OVO JE NEMOĆ MARIJE KULIĆ Ivan Marinković odgovorio na prozivke, pa najavio žestoku borbu: Plašim se da ih ne dovedem do ludila
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Marija Kulić iznela detalje odnosa Ivana Marinkovića i tom prilikom istakla da mu zamera štošta, Ivan je odlučio da da svoj komentar na celokupnu situaciju.

-Prvo ću da kažem da sam blago šokiran, jer sam ja uvek sa dozom opreza sa Marijom Kulić- rekao je najpre Ivan.

-Ovo je prvi put da si nominovan, ja sam imala želju da ispričam narodu šta se dešava. Mene ne interesuje narod, mene zanima Miljana, Željko i moja porodica - rekla je Marija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Šokiran sam, ali sam imao dozu opreza, očekivao sam ovo, znam ja da Marija ne može da stavi privatno sa strane. Drugi dokaz je želi da nastavi rijliti dijalog, nisam planirao na ovo da odgovorim, ali sam dobio klimanje glavom od jedne osobe. E sada ću ja da pričam malo, Ivan Marinković je dobio poziv 2005. od čoveka sa ove televizije, on u tom trenutku, bivši muž Gordane Tržan, majke njegovog deteta, a i popularne pevačice, Ivan Marinkovič ulazi u Farmu 5, osoba koja zna samo ko je Zorica Marković. Ivan Marinković je tada stupio u kontakt sa Lepim Mićom koji mi je do dan danas prijatelj. On tada udara svoje temelje u rijlitiju. Ja sam tada tek otvorio Instagram i meni stiže poruka od Milana Miloševića koji mi šalje poruku da li bi ušao u rijaliti, Ivan pristaje na to, i tada vidi čoveka kojeg jedinog zna a to je Brendon. Nakon toga se pojavljuje čovek koji mi je tada prišao a to je Siniša Kulić koji me moli da ne diram MIljanu Kulić. Ivan nikada nije štitio nikoga u rijalitiju, on nikada nije bio sa nekim protiv svih, osim sa svojom devojkom. Marija izmišlja priču da smo Miljana i ja bili sami protiv svih, tamo svmo svi bili lagani. Dešava mi se Miljana Kulić, nije bitno koliko je bilo se*sualnih odnosa među nama. Sad posle svega sumnjam da je ovih 15 dana bila igra. Miljana je  meni izgovorila jako surove reči. Nemoć Marije Kulić je prevelik problem, njoj smeta moje druženje sa Aleksandrom - rekoa je Ivan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja sam zabranila MIljani da komunicira sa Aleks, i da se vidi sa njom i da komunicaraju - vikala je Marija.

-Njoj smeta jer si ti Ivane ispravio greške, a ona nije nikada - dodakla je Aleks.

-Ti si za mene k... ona je na lošem glasu - govorila je Marija.

-Ja nisam htela da priznam da smo on i ja u vezi, ali je on to rekao i hteo da ima decu - rekla je Miljana.

-Ne trebaju meni pare, ja želim da dete ima oca, ja sam ovo morala da kažem - rekla je Marija.

-Ja sam čuo deo razgovora Aleksandre i Marije, i rečenicu da ovo Marija radi zbog rijaliija. Marijina želja da bude u rijalitiju odavno se videla. Ona se za rijaltiji svađala sa ćerkom, ona je dala svoj život i život porodice u rijalitiju. Marija uživa u svemu ovome. Moram da kažem da sam gledao Miljanu dok je Marija pričala kako je držala pognutu glavu, a kod nje je proradio majčinski instikt. Ja sam ponosan na sebe jer znam da ću ovakav ostati do kraja rijalitija, ja se samo plašim da uslovno rečeno ne dovedem njih do neke vrste ludila. Ja vidim suzdržanost kod Miljane jer je ovo Marijina bitka - poručio je Marinković.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja sam iskreno rekla i tako sam gledala na to, ali se sada sve promenilo od onog dana - objašnjavala je Kulićeva.

ČINIO JE SVE SAMO DA MILJANA ABORTIRA Marija Kulić otkrila šok detalje iz prošlosti, pa otkrila šta mu nikada neće oprostiti: Tad sam ga zamrzela!

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.11.2022 17:56

Sve smišljeno radi. Isto tako smišljeno nije dozvolila bolesnoj ćerki dala da abortira. Da bi zarađivala i na unuku Željku. Bruka i sramota. Bog sve vidi, ali i vrati. Nisu njima opomene od letos. Nišlijske pačavre. 🚑🏥🤮🐷🐷