ČINIO JE SVE SAMO DA MILJANA ABORTIRA Marija Kulić otkrila šok detalje iz prošlosti, pa otkrila šta mu nikada neće oprostiti: Tad sam ga zamrzela!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić otvorila je dušu i ispričala šta sve zamera Ivanu Marinkoviću, ocu njenog unuka Željka.

-Miljana ostaje trudna sa Željkom, a Ivan počinje drvlje i kamenje na nju. Prvo nije verovao, kad je video da je ozbiljna stvar noge su mu se odsekle. Hvala Bogu živo i zdravo dete, najviše ga volim na svetu sad. Bio je protiv njene trudnoće, najgore reči joj je upućivao. Na sve moguće načine je pokušavao da je natera da ode na kiretažu, plašio se alimentacije. Vagale smo zbog čega je bolje da rode dete, a zbog čega ne bi trebalo, upravo da se ne pati bez oca. Odlučile smo da zadrži trudnoću, ali ja sam znala da je Miljana emotivno nestabilna zbog tih pevača. Ona je rekla da je odlučila da zadrži trudnoću, onda tek počinje psihički teror sa Ivanove strane, nisam mogla da verujem šta joj sve izgovora da je dovede do nervnog sloma. U jednom momentu je počeo da joj tera inat i ljubomoru sa nekom, Bože sačuvaj. On je nju držao u krilu, a ona je trudna i prošao je treći mesec trudnoće kad više ni nema kiretaže. Kad znaš da se dete rađa i da će žena izneti trudnoću do kraja, onda ne radiš takve stvari i da se ona trese i da dete sutra bude nervozno i možda psihički nestabilno. On i da se zaljubio, mogao je da je ispoštuje, ali Miljana to nije mogla da gleda i izašla je - pričala je Marija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ona je ranije bila više smešna i veći komentator, ali opet zbog ljubavnog sloma. Željko se rađa, a ona je ušla u "Zadrugu 2" da zaradi novac za dete. Znala je da će dete čuvati bez oca, mi smo velika porodica i ja sam ušla zbog toga. Ona se upoznala sa momkom, koji u studiju govori da mu se mnogo sviđa Miljana Kulić i da se mnogo zaljubio u Miljanu Kulić. On je sad priznao ono što sam Miljani pričala, a to je da nije zaljubljen u nju. Počeo je još veći slom, ona rastrojena zbog Ivana, trudnoće, rodila je dete, zna da će dete da čuva bez oca i da dete nije željeno sa Ivanove strane. Zato je dobio ime Željko, jer je željeno sa naše strane. On je nju terao da abortira i pored našeg dogovora, samo da on ne bude zadužen za alimentacije. Ja sam Ivana tad toliko zamrzela, ne samo ja, nego bi svaka majka. Oni sad veličaju Ivana kako je on pobednik "Zadruge" i svaka mu čast što je imao priliku da se vidi sa detetom. Pritom unazad četiri godine, kao što je i on potvrdio, niko mu nije branio taj susret. Mogao je da dođe čak i posle onoga kad se posvađao sa Tijanom, ona je možda očekivala drugačiji pristup. On se svađao i pominjao momka koji je u zatvoru, a Tijana je na to slaba. Meni je bilo žao jer znam koliko mi je dete propatilo zbog tog odnosa i zbog te ljubavi. Ja dozvolim da dođe u moju kuću da vidi dete, a on mi vređa ćerku. Kad je počeo rijaliti ja sam čitala u novinama kako je Ivan izjavio da mu ne bi bilo žao da Miljana umre. Ja njega ne bih na miru ostavila da on u intervju kod Darka nije rekao da to nije bila njegova izjava i da on to nije stigao da demantuje i da to nikad ne bi rekao, jer je to stvarno monstruozna izjava. Ja sam to uzela s rezervom i malo spustila loptu. Novinari su mi rekli da Jelena traži starateljstvo nad Željkom, u čiji život se ona meša, devojka Ivana Marinkovića? On je rekao da verovatno posotji razlog, koji razlog može da postoji da od mene neko uzme dete? Ne može da postoji ni jedan jedini razlog. Moje srce je uvek bilo veliko, ja ću za dobrobit Željka da pređem preko uvreda koje nikad nisam dobila kao od njega. Zbog toga sam bila izričita da neću dozvoliti da vidi Željka jer ovo nije način, jer je imao četiri godine da u svako doba dana i noći. On da me je pozvao u četiri noću, ja bih rekla: "Dođi da vidiš kako spava"- rekla je Marija Kulić.

TI SI GO*NO I SA ALKOHOLOM I BEZ NJEGA Bilal Brajlović žestoko opleo po Ivanu Marinkoviću: Loš si čovek, ma šta uradio

Komentari (2)

Loading
Duška

27.11.2022 10:53

Ova žena je primer bezobrazluka,bahatosti i prostakluka.Nije uspela da vaspita svoju ćerku a pljuje po svim drugim devojkama.Ostavila je kući dve devojke i bolesnog muža a ona se eksponira po tdleviziji,BRUKA!

Ljiljana

27.11.2022 17:51

Koliko su nevaspitane, bahate, pokvarene, bolesne, kako sve tri ćerke tako i Marija. Geni su čudo. Luđe, bolesnije porodice od Kulića, nema na zemaljskoj kugli. 🏥🚑🚑🚑🚑🚑 a može i 🚔🚔🚔🚔🚔