"NADROGIRAN I BESAN SAM TO URADIO" Bivši dečko Ane Jovanović zaprepastio javnost, evo šta je Nikola Ilić uradio zadrugarki! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Bivša učesnica "Zadruge" Ana Jovanović nebrojano puta je iznosila svoj prljav veš iz ljubavne veze sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem, a turbulentan raskid bio je propraćen raznim uvredama, prozivkama i javnim šokantnim priznanjima.

Naime, sada se desila jedna neobična situacija kada je na društvenoj mreži "Instagram" isplivala fotografija njenog bivšeg dečka sa rozim medvedićem u ruci, a opisi koji su se našli u sastavu fotografije su mnoge doveli do tačke razmišljanja jer ne može tačno da se otkrije o čemu je reč i šta je prava pozadina priče.

- "Došao sam kod Ane da je molim da se pomirimo, pošto sam sinoć bio nadrogiran i besan uradio sve ono", "Anči, volim te najviše na svetu", pisalo je u opisu fotografije koja je objavljena, a zanimljiv je i sam naziv Instagram naloga - "Ana, izvini, volim te najviše".

Printsreen Instagram

 

Podsetimo, oni su bili u dogogodišnjoj vezi, a nakon što je Ana ušla u Zadrugu 5, par je iznosio skandalozne odnose svog turbulentnog odnosa. 

- Nakon što je Ana izašla iz Zadruge obnovili smo kontakt, ali ne mogu reći da smo se pomirili. Iskren da budem, ja na nju gledam kao na lutku koju pozovem kada mi zatrebaju njene usluge - rekao je Ilić nedavno za Alo.

BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM O PREVARI: Njegova izjava će je DOTUĆI, prvi put otvorio dušu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading