ZASLUŽUJE BOLJEG Ana Jovanović otkrila kako gleda na vezu Sanje Grujić i Marka Stefanovića
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Turbulentno ljubavni odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića svakodnevno iznenađuje zadrugare. Niko od njih se spori da su emocije ljubavnog para velike, ali sukobi koji se dešavaju sve ih šokira. Sanja i Marko svaki minut provode zajedno, a mnogi komentarišu da Sanju ne znaju kao posesivnu devojku kako ona sama sebe naziva.

Tim povodom stupili smo u konktakt sa Sanjinom drugaricom iz prošle sezone Zadruge, Anom Jovanović koja nam je otkrila kako gleda na vezu Grujićeve sa Markom:

ZASLUŽUJE BOLJEG Ana Jovanović otkrila kako gleda na vezu Sanje Grujić i Marka Stefanovića

Printscreen

 

- Jako mi je drago da Sanju vidim zaljubljenu! Pokazuje stvarno da joj je stalo do Marka, dok sa njegove strane ne vidim to u tolikoj meri. Ne mogu reći da i njemu nije u potpunosti stalo do nje, ali mi se čini da njegova osećanja i nisu toliko jaka poput Sanjinih i da zbog toga i dolazi do svađa. Sanju podržavam u njenim izborima i nadam se da sa Markom nije pogrešila, ali po mom mišljenju Sanja zaslužuje boljeg dečka. O Marku ne znam puno, ali mi se ne čini kao Sanjin tip momka - rekla je Ana, pa dodala:

- Još uvek je ovo sve sveže ipak su na početku, pa je bas i rano donositi zaključke, ali svakako ako je ona srećna sa njim ja to skorz poštujem i podržavam - rekla je Ana.

I OVO SE DESILO Marija stala na Anitinu stranu, udarila na Čolića i rekla mu da može da se igra sa Miljanom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading