BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM O PREVARI: Njegova izjava će je DOTUĆI, prvi put otvorio dušu!
Alo

Bojan Simić odgovarao je na pitanja novinara i tom prilikom spomenuo svoju bivšu ženu, pevačicu Ivanu Šašić.

Bojan je otkrio i koliko mu je krivo zbog svega što se u prošlosti desilo.

Printscreen

 

- Sanjao sam da se udala, neki ludački snovi u venčanici. Pominjali smo je, krenuli smo da se šalimo kako mi je Ivana poslala stvari. Pomislim ja na nju, nismo mi u ratu, nemam ništa protiv nje. Dug period smo bili zajedno, da li sam ili nisam neke stvari trebao da uradim. Da se desi neko venčanje želim joj svu sreću ovog sveta, možda mi ne bi bilo svejedno - rekao je Boki, pa dodao:

- Nemoguće da možemo da nastavimo gde smo stali. Oboje smo preterali, ja bih mogao da pređem preko nekih stvari, ali ona ne bi. Preko prevare ne bi sigurno. Kajem se što sam je izgubio zbog 5 minuta zadovoljstva, što je bilo mnogo jače i veće. Desi se u svakom braku i vezi svađe, zahladneli su nama odnosi - istakao je Simić.

Printscreen

 

- Njega neke stvari nisu prošle. Često razmišlja o njoj, zbog svega se kaje. Kako prolazi vreme, boji se da takvu osobu neće naći. To je tako, bez bilo kakve sprdnje - rekao je Zola.

- Kajem se što sam to uradio. Mi smo stvarno funkcionisali kao jedno. Jako mi je žao, ali ne mogu da vratim vreme, molio sam je. Ali nema šanse, tvrdoglava je a i ima loše savetnike oko sebe. Nije ni njoj bilo svejedno - rekao je Boki.

"TO JE PATOLOŠKA VEZA" Kristijan Golubović se OBRUŠIO na Takija, Maju i Ćertića, pa otkrio ŠOK ISTINU od kog pevača je dobio 30.000 maraka!

Komentari (0)

Loading