LJUBAV MI NE TREBA ZA TRI ŽIVOTA Aleksandra Nikolić otvorila dušu zadrugarkama, pa se prisetila bivših
Printscreen

Aleksandra Nikolić sedela je u dvorištu Bele kuće sa Super Cvetom i Ivanom Puzić i pričala im o svom rijaliti iskustvu, pa se prisetila veze sa Filipom Carem i druženja sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Smuvala sam se sa Filipom, ja sam njegova prva rijaliti devojka. Milsila sam da je normalan momak, međutim on sa ovom ili onom, a ja ćutim. Ja sam ga nešto iskulirala u kazinu, a on meni: "Kurvo, droljo", pa me pljunuo u facu, a ja uzmem kamen. Vratila sam se iz zatvora, posvađala sam se sa svima. On je nastavio da bude u nekoj priči sa mnom, ali ništa konkretno nije bilo. Ušla je Mina, smuvala se sa njim. Niko tad nije hteo da se druži sa mnom. Vremenom sam krenula da se družim i samo sam rešila sve. Krenula sam da se družim sa Janjušem, da se sređujem svaki dan i stvarno se vratim u normalnu. On (Kristijan) kaže da mi je udeljivao savete, a on me isproziva i nije se trudio da me razume. Ja sam izrasla u princezu, od ružnog pačeta - kaže Aleksandra.

LJUBAV MI NE TREBA ZA TRI ŽIVOTA Aleksandra Nikolić otvorila dušu zadrugarkama, pa se prisetila bivših

Printscreen

 

- On po meni nema lošu nameru, nego ne zna da iznese. Nije mi nikad ništa tako rekao, ali primetim. On hoće da kaže da sam samouverena, a kaže: "Ti si jedan debeli kit koji grmi na štiklama i boli te kurac što se debeli kit". Način na koji to radi, ne shvata da daje kompliment na pogrešan način i može nekog da uvredi. Ne mislim da je zlonameran, ako se zameri može da bude nestvarno otrovan. Može da udari u srž - pričala je Cveta.

- Može da lupi glupost i izmisli nekad nešto - dodala je Aleks.

- Znaš šta može da me sjebe? Ljubav - rekla je Aleks.

LJUBAV MI NE TREBA ZA TRI ŽIVOTA Aleksandra Nikolić otvorila dušu zadrugarkama, pa se prisetila bivših

Printscreen

 

- Je l' bi se upecala da diraju Dejana - upitala je Super Cveta.

- Ne bih prvih pet puta. Znam da Dejana to ne dotiče. Nego ljubav, pretvorim se u drugu osobu kad se zaljubim. Ja sam nenormalna, ne razmišljam racionalno, tako da mi ljubav ne treba u tri života... Imam svoju čeka me napolju - govorila je Aleks.

ONA VEČERAS ULAZI U ZADRUGU Poznata pevačica će napraviti haos na imanju, zadrugari neće verovati kada je vide

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading