MARKO NIJE INDIJANAC KAO MAJINI BIVŠI Tijana Ajfon bez dlake na jeziku o odnosu Maje i Markovića, a ovo je poručila Zvezdanu
Foto: Instagram/printscreen

Najbolja drugarica Maje Marinković, starleta Tijana Ajfon, oglasila se nakon što je zadrugarka uspela da osvoji srce Marka Markovića.

Naime, Marinkovićeva je za kratak vremenski period uspela da bude povezivana sa više zadrugara, kako zbog romanse, tako i zbog svađa.

Tijana je otkrila kako ona gleda na Majino učešće u šestoj sezoni "Zadruge".

Pink printskrin

 

- Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se setim gde je. Maja je ove sezone pokazala šta znači ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku - rekla je Ajfonka.

Starleta se osvrnula i na ljubavni odnos Maje i Marka Markovića.

- Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv... Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta pokazuje, ona šta poželi - može da ima. Ona radi kako hoće - rekla je Tijana.

Foto: Printscreen/instagram

 

Tijana je prokomentarisala i Zvezdana Slavnića, jer se za njegov odnos sa Majom često tumačilo da između njih ipak postoji nešto više od samog prijateljstva.

- Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vreme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva - rekla je Tijana Ajfon.

SUPER CVETA IMA PAKLENI PLAN Peca i Neca ne znaju šta im se sprema, a pomoći će joj Marko i Zvezdan

Komentari (0)

Loading