UROŠ ĆERTIĆ SE NE SMIRUJE Zadrugar nastavlja da ponižava i vređa cimere, obrušio se na pevača, pale teške uvrede
Printscreen

Zadrugari su u toku današnjeg dana dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", te je red došao na Ćertića, koji je osuo drvlje i kamenje na Mikicu Bojanića, sina Miloša Bojanića i takođe pevača narodne muzike.

Naime, kaskader je žestoko iskritikovao Mikicu Bojanića, na račun njegovog nastupa i teksta pesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

- Šta da kažem, najviše me je razočarao Mikica Bojanić, očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu - oštro je Ćertić i dodao:

Printscreen

 

- Ja imam odličnu moć zapažanja pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege, što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako! Da li matrica može jednu Mariju Šerifović da poljulja, jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme - rekao je Uroš.

Mikicu Bojaniću je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da odgovori Ćertiću i na neki način da popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

- Ja sam sam kriv, što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa - rekao je Mikica Bojanić.

SRAMOTA ŠTA JE TERAO DA RADI Isplivao dokaz kako se Dalilin dečko ophodio prema njoj, zbog ovoga su raskinuli

Komentari (0)

Loading