KUJE SE PAKLENI PLAN PROTIV UROŠA ĆERTIĆA Zadrugari spremaju haos cimeru, Jelena Golubović želi da kaskader pati
Printscreen

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6, zbog brutalnog prebijanja Uroša Ćertića.

Zadrugari koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, danas su se okupili u pabu da smišalju na koje načine mogu da se osvete Ćertiću.

Naime mnogi zadrugari smatraju da je i Uroš trebao da bude kažnjen, jer je započeo svađu i kavgu sa Pecom i Necom i na neki način uticao da se Kristijan i Emil umešaju. Inače obojica su već imali sukobe sa Ćertićem, Kristijan se pre diskvalifikacije fizički sukobio sa njim, a Kamenov je dan pre izbacivanja bio na ivici da se takođe fizički obračuna.

- Moramo da nađemo način da se osvetimo Urošu za sve što radi danima, što maltretira i provocira druge - rekla je Jelena Golubović.

Printscreen

 

- Čovek ako hoće da nađe način da se osveti, naći će način. Ideš tamo dok sedi na stolici i puši, hoćeš da mu nasadiš kantu, priđeš mu sa leđa i nasadiš mu kantu na glavu, ako hoćeš da ga pljuneš, priđeš i pljuneš mu u lice. Već su mu se popišali po krevetu, meni to neko da uradi, glavu bih mu otkinula - rekla je Ivana Puzić, koja je imala zajedničku tačku sa Golubovićem na Zadrugoviziji.

- Ma on zaslužuje da se uzme puna kesa sa đubretom i da se sve to đubre polije po njemu - rekla je Golubovićeva.

- Možete i dok spava, da mu neko priđe i polije ga kofom vode ili nečega drugog, možete šta god vam padne na pamet da uradite - rekla je Valentina, najmlađa učesnica Zadruge 6 i dodala:

- Ne mogu da svarim Uroša Ćertića, on je jedan kreten i mnogo me nervira, zato što otkako je ušao u Zadrugu samo provocira i vređa ljude - rekla je Valentina.

Printscreen

 

- Meni je malopre rekao ironično sa podsmehom "Pozdravila te baka", šta ja posle toga treba da mu odgovorim - rekla je Jelena Golubović.

- On je retardiran, on je posebna priča, čovek je debil, ima tako iritantno ponašanje i stav i mnoge zadrugare u žasno nervira - rekla je Ivana Puzić i dodala:

- Uroš stvarno lepo izgleda, ali je kreten. Čoveče Makedonca je uhvatio za kosu i počupao mu pramen - rekla je Banjalučanka.

- Nisam videla lepšeg i zgodnijeg čoveka, a da je toliko pun zlobe i jeda i da je tako pokvaren - rekla je Golubovićeva.

ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU 6 Šok preokret u Beloj kući, za nju je takmičenje završeno

Komentari (0)

Loading