SRAMOTA ŠTA JE TERAO DA RADI Isplivao dokaz kako se Dalilin dečko ophodio prema njoj, zbog ovoga su raskinuli
Printscreen

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, kako se piše, raskinula je vezu sa Lukom Nikolićem, sa kojim je pre nje bila bivša zadrugarka Mina Vrbaški, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, do skoro je sve izgledalo idilično. Ipak, jedna fotka je nedavno izazvala haos na društvenim mrežama.

Naime, Dalila je sa krpom u rukama čistila u njegovom stanu, a mnogi su počeli da ga osuđuju kako je svojoj devojci dao ulogu kućne pomoćnice.

SRAMOTA ŠTA JE TERAO DA RADI Isplivao dokaz kako se Dalilin dečko ophodio prema njoj, zbog ovoga su raskinuli

Printscreen

 

Sramota šta je tera da radi - bio je samo jedan od komentara na fan grupama "Zadruge".

Iako nije čudno da devojka počisti u stanu svog dečka, fanovi "Zaduge" su reagovali jer je Dalila u pitanju i nisu mogli da proguraju to da ona drži krpu u rukama.

Podsetimo, Dalila je u žiži javnosti zbog skandala u Zadruzi 4, kada je naočigled svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića imala odnose sa ljubavnikom Filipom Carem što je naišlo na veliku osudu javnosti.

TUČA I RUSVAJ OKO HRANE U ZADRUZI 6! Skandalozne scene u rijalitiju, otimačina nastavljena i u spavaćoj sobi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sneki

03.10.2022 18:19

Nego šta nego da čisti .Njoj treba dati i metalu da čisti ulice, jer sa osnovnom školom šta drugo može da radi,sem toga ,a usput i najstarijim poslom.Šta bi htela da ima sluškinju.

Masa

03.10.2022 19:24

@Sneki - Nego sta da cisti nema obrazovanje postenije je cistiti nego to sto je vec javno radila pred milionima.Nece nju niko jer svi znamo sta ona radi,pa molim Vas iskreno ko bi nju za zivot samo dan ,dva ,mesec ona je svesna toga i nikada se nece promeniti.I tako ce jos 10-etak godina posle ko ce nju dolaze mladje realno.