KRISTIJAN I UROŠ IMALI TAJNI DOGOVOR Otkriveni novi detalji fizičkog obračuna u Zadruzi
Foto: Alo ilustracija

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića kojeg su brutalno prebili u rijalitiju "Zadruga".

Nakon tuče Veliki šef je doneo odluku da budu diskvalifikovani iz rijalitija, a sada se saznalo šta su Golubović i Emil pričali u policijskoj stanici.

KRISTIJAN I UROŠ IMALI TAJNI DOGOVOR Otkriveni novi detalji fizičkog obračuna u Zadruzi

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako prenose domaći mediji, Kristijan i Ćertić su posle tuče normalno razgovorali, međutim, u jednom momentu je Uroš promenio priču i odlučio Emila i Golubovića da prijavi policiji.

Kristijan i Uroš su posle tuče normalno pričali, a nakon toga je Ćertić krenuo sve da lomi po kući. Tada je tražio da ih prijavi policiji - otkrio je izvor, koji se našao na na licu mesta.

Podsetimo, nakon fizičkog obračuna u Belu kuću je stiglo pismo Velikog šefa:

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz "Zadruge" jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U POLICIJU Prebijen kaskader ne skida osmeh sa lica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading