UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U POLICIJU Prebijen kaskader ne skida osmeh sa lica
Foto: Facebook

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati danas privedeni su u Policijsku stanicu Pećinci nakon što su prebili cimera iz Zadruge Uroša Ćertića. Uroš se sada pojavio u policiji, gde mu predstoji davanje iskaza.

Ćertić je na glavi imao kačket i pričao je sa ljudima u blizini.

Kako saznaju domaći mediji, tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji dela kada bude bio poznat stepen povreda koje je zadobio Uroš Ćertić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor. A kako dobro obavešten izvor za Blic kaže, poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji.

- Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo,o dnosno za sada se brane ćutanjem - rekao je izvor za Blic.

Podsećamo, danas se u Zadruzi dogodilo nasilje, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića. Oni su ga pesnicama udarali po glavi i telu, nakon čega su diskvalifikovani iz rijalitija.

Ćertić se žalio na veliki bol, pa je izveden iz Zadruge i ukazana mu je lekarska pomoć. Još uvek se ne zna stepen povreda.

dnosno za sada se brane ćutanjem - rekao je izvor za Blic.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAJE BEZ OVE SVOTE NOVCA Otkrio svoj honorar, a od cifre vam neće biti dobro

Komentari (0)

Loading