KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAJE BEZ OVE SVOTE NOVCA Otkrio svoj honorar, a od cifre vam neće biti dobro
Printscreen

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su danas diskvalifikovani zbog stravičnog nasilja, a Golubović će itekako biti udaren po džepu i samim time izgubiti veliku svotu novca, koju je navodno dogovorio sa čelnicima Pinka.

Kristijan Golubović i Emil Bugarin brutalno su izudarali Uroša Ćertića nakon "Zadrugovizije", a snimak jezivog nasilja obišao je sve društvene mreže i zapanjio čitav region.

Foto: Alo ilustracija

 

Inače, ovo nije prvi put da je Kristijan Golubović diskvalifikovan iz Zadruge, ali i kažnjavan zbog nasilnog ponašanja. Podsetimo, u prethodnoj sezoni izbačen je iz takmičenja zbog brutalnog okršaja sa Miljanom Kulić. Nekoliko godina ranije, zbog nasilja je diskvalifikovan i iz rijalitija Farma.

Podsetimo, Kristijan je pred sam ulazak u Zadrugu ispričao da je sa čelnicima i produkcijom potpisao je ugovor na 10 meseci, ali i da njegovo učešće u ovoj sezoni, navodno košta 500.000 evra, a mnogi su prokomentarisali da je to još jedna od njegovih neistinih priča. Navodno, on je ove sezone dogovorio daleko manji honorar, u pitanju je cifra od 80.000.

Takođe, pričalo se i da je za venčanje u Zadruzi sa svojom trudnom izabranicom Kristinom Spalević trebalo da dobije još navodno 30.000 evra

NAKON SKANDALA TAJAC Evo kako se ponašaju Kristijan i Emil u policiji, čeka se i dolazak Ćertića

Komentari (0)

Loading