NAKON SKANDALA TAJAC Evo kako se ponašaju Kristijan i Emil u policiji, čeka se i dolazak Ćertića
Foto: Alo ilustracija

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati danas privedeni su u Policijsku stanicu Pećinci nakon što su prebili cimera iz Zadruge Uroša Ćertića.

Kako saznaje Blic, tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji dela kada bude bio poznat stepen povreda koje je zadobio Uroš Ćertić.

NAKON SKANDALA TAJAC Evo kako se ponašaju Kristijan i Emil u policiji, čeka se i dolazak Ćertića

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor. A kako dobro obavešten izvor za Blic kaže, poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji.

- Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo,o dnosno za sada se brane ćutanjem - rekao je izvor.

Takođe, čeka se da dođe Uroš Ćertić u policiju i da iskaz.

- Mora da se vidi i da li će ih on teretiti, pa će se znati dalji tok. On je na pregledu i kada završi doći će u policiju - kaže izvor.

Podsećamo, danas se u Zadruzi dogodilo nasilje, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića. Oni su ga pesnicama udarali po glavi i telu, nakon čega su diskvalifikovani iz rijalitija.

Ćertić se žalio na veliki bol, pa je izveden iz Zadruge i ukazana mu je lekarska pomoć. Još uvek se ne zna stepen povreda.

STIŽE I ĆERTIĆ U POLICIJU Kaskader odveden u bolnicu, a posle toga ide u policijsku stanicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading