PRESKOČIĆU OGRADU Milica Veselinović urnisala DJ Tamaris i Adama, najavila haos
Foto: Youtube/Printscreen

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću i zadrugarima je pušten prvi video-prilog. Oni su imali priliku da vide sinoćni razgovor Maje Marinković i DJ Tamaris

Naime, njih dve su oplele po Aleksandri Nikolić, Urošu Ćertiću, nakon haosa koji je ona imala sa njim i Adamom Đoganijem, za vreme sinoćne emisije

PRESKOČIĆU OGRADU Milica Veselinović urnisala DJ Tamaris i Adama, najavila haos

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čula sam ja nju sinoć, ali nisam stigla da odgovorim. Rekla mi je: "Sedi, Silvana". Ja sam Aleksandra Nikolić, gledala si me na tv-u, nisam čula za tebe, verovatno nastupaš u Krnjači kod mene. Ja nikad ništa ružno nisam rekla za nju. Imam savet za nju i njenog dečka, treba da se okupaju svaki put posle s*ksa. Jako smrdi i ne može da se diše. Ivane, kaži šta smo videli ti i ja. Ovo što kaže za deda Peru, to je jako ružno. On je priminuo i ne treba da se spominje u tom kontekstu. Treba da se kupaju posle s*ksa. Oni 24 sata imaju s*ksualne odnose, između Miljane i rodnija, nikad nisam videla da su se istuširale - govorila je Aleks.

- Ti si neko ko se ovde predstavio jako fino, onda se lažno predstavljaš. Imala je sukob sa Majom, pa mogu da razumem da Maja vrati. Ne mogu da razumem da se ti dodvoravaš. Ja poštujem Adama i ne kažem šta mislim, ali ne očekuj da ga niko poštuje. Problem je što se praviš budala i predstavljaš se lažno - ubacio se Miki.

PRESKOČIĆU OGRADU Milica Veselinović urnisala DJ Tamaris i Adama, najavila haos

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bezobrazna je, ne mogu ja da ćutim - dodala je Tamris.

- Šta da komentaruišem iskompleksiranu devojku, nezadovolju svojim životom. Već si ustala i željna si crnog stola - rekla je Milica.

- Željna si ti nečeg drugog - odbrusila je Tamaris.

- Te fore, ostavi za drugo mesto. Devojka koja konstatno uzdiže sebe i spušta svog dečka je devojka koja je iskompleksirana. Nisam kriva što je joj doneo tokom muvanja čokoladno jaje, a meni je hteo celu prodavnicu slatkiša. Meni je zanimljivo da gledam ovaj cirkus, znam neke stvari, ali ne želim da pričam. Za mene si devojčica, mnogo si ispod mene. To što si meni spomenula je odvratno, čuvaj svoje kod kuće. Hoćeš ja da se posprdam sa tvojim roditeljima? Hoćeš da pričam kakav si monstrum prema bratu? - nastavila je Milica.

- Ajde pričam - dodala je Tamaris.

PRESKOČIĆU OGRADU Milica Veselinović urnisala DJ Tamaris i Adama, najavila haos

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Adam je to pričao, nisam znala ko je devojka. Nemoj da pričam kakav si monstrum. Ja neću da budem monstruim i da snosim odgovornost tvoje diskvalifikacije. Sedi dole i pazi šta pričaš - govorila je Milica.

- Pustiću te malo, ajde - rekla je Tamaris.

- Ti mene da pustiš? Ti si devojka koja ovde hoće da istera Adama. Istakla si se preko njega, hoćeš da ostaneš sama i ideš od kreveta do kreveta. Ja iz poštovanja prema Adamu nisam htela da komentarišem. Juče mi je prišao Adam i rekao: "Prestani da pričaš, preskočiću ogradu" -rekla je Milica.

RASKID U ZADRUZI Ostavio je u emisiji uživo, pa otkrio da li će joj dati drugu šansu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading