NAJEŽILA SE Uroš Ćertić razvezao jezik o Maji i Zvezdanu, otkrio sve, haos u emisiji
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" - razgovor Zorice Marković i Zvezdana Slavnić o Maji Marinković.

Naime, Zvezdan je pričao o Majinim grudima i kako su gledaoci mogli da povežu da se između njih nešto dešava.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Maja je sedela s nama, naježila se, ja sam rekao: "Imam poteškoće da te gledam u oči kad si se naježila", tako je išla priča. To je bilo 5 minuta pre emisije, pa sam skontao da je zbog toga došlo to pitanje. Šalio sam se da mi je teško da se koncentrišem, apsolutno šala - pravdao se Zvezdan.

- Meni smešno. Ja sam imala rolku bez grudnjaka, bila je šala, verujem da se Zveki zezao, ne znam kako su ljudi protumačili. Nije to u lošoj nameri, to je muška priroda da se tako prokomentariše. Meni je bilo neprijatno kad je stiglo pitanje, da se ne dovodi čovek u neprijatnu situaciju. Samo zbog njega, ja nemam problem. Znam da se našalio, imamo drugarsku relaciju od samog početka - rekla je Maja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Iz mog ugla, ja jedan odsto ne pomišljam na ovo, Zvezdan je ozbiljan momak. Smatram da ga Maja ne gleda tim očima. Možda preko TV ekrana izgleda drugačije - rekao je Marko Marković.

Ivana Šopić je tokom izgladanja Marka Markovića otkrila da se ovaj zadrugar bivšim simpatijama obraća preko pesama, zbog čega se Aniti Stanojlović obratila Maja.

- Samo da kažem ja jednu stvar, ja ću odmah da demantujem Anitu ovaj put, ali sad je slagala. I te kako primećuje Marka, danas smo Marko i ja komentarisali to. Ako misle da mogu da me isprovociraju, ne mogu. Jeste im on davao lažnu nadu, da je hteo ozbiljnije da se pozabavi njima, uradio bi to. To što se one očešaju o rame, ja imam oli na leđima - poručila je Maja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovaj klip dokazuje da se Maji sviđaju mangupi. Njegova žena ne treba da brine, ne bi za sto Maja ugrozio njihovu vezu. To što se ona kikoće, to nije u redu. Ona se hrani time. Miki i Miljan su je naribali zbog toga pre par dana. Non-stop je tamo išla ili zbog Bugarina ili zbog Zvezdana - skočio je Uroš Ćertić.

- Bolesno pratiš moje reakcije, zašto imaš potrebu? Hoće da me uvuče u priču sa oženjenim muškarcem, ja neću da budem budala - rekla je Maja.

- Ne, hoću da zaštitim prijatelja - dodao je kaskader.

- Ako ćemo realno, ti si izmislio da imaš simpatiju, meni i njoj si rekao da bi samo sa mnom ušao u vezu. Ovo pričaš iz sujete. Neću nikome da ćutim i niko neće da priča da ja Zvezdanu pravim problem. Smejala sam se klipu! Da li je to zabranjeno? - nastavila je Marinkovićeva.

- Bili smo prijatelji dok ja nisam rekao sinoć da smo dva različita sveta - dodao je Uroš.

HAOS U BELOJ KUĆI Ćertić žestoko prozvao Maju, pa uzdigao Aleks u nebesa

Komentari (0)

Loading