NE SME OD MAJE Milica Veselinović se kaje što je htela da bude sa Markom Markovićem, šok brt u Beloj kući
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Milicu Veselinović.

Naime, gledaoce je zanimalo da li će ona obaviti razgovor sa Markom Markovićem.

Printscreen

 

- Da li očekuješ da će Marko smeti da obavi taj razgovor sa tobom koji je trebao da se desi u ponedeljak - glasilo je pitanje.

- Ja nisam osoba koja će da potencira i da juri za tim. Bila je takva situacija, nisam htela da spominjem jer je bio nervozan zbog prodavnice. Ko hoće razgovor, razgovor bi se desio. Ja sam mu rekla da razgovor može, dogovorili smo se, on nije imao potrebu. Posle svega nema potrebe. Videla sam kakva je situacija i već par dana postepeno, sama sa sobom, rešavam te stvari. Ne smatram da sam imala neku ogromnu grešku, jer je sve u skladu sa mojim godinama. Radila sam iskreno, nisam imala drugu nameru. Pokušavala sam da sakrijem emocije, nekad sam ih previše pokazivala. Nadam se da neke ljude napolju nisam razočarala što sam sebi ovo dozvolila. Poštujem njegov izbor, do razgovora nije došlo, niti će da dođe. Ne smatram da sam nešto loše uradila. Neko je tumačio moje pokazivanje i skrivanje emocije kao jurnjavu i poniženje. On je prema meni bio okej, nije bio prost i perverzan - rekla je Milica.

Printscreen

 

- Napisala mu je lepo ljubavno pismo, svi smo ga pročitali ispred rehaba. Najjače je kad uđu jedna drugoj u termin i čekaju da ova ode - ubacio se Miki.

MAJO GLUMIŠ, MARKO TI SE NE SVIĐA Miljan Vračević bez dlake na jeziku sasuo Marinkovićevoj sve u lice

Komentari (2)

Loading
Jaca

29.09.2022 06:51

Dokle ce ovaj slinojed, Milica, da nosi Aleksandrine stvari. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Golub

29.09.2022 07:23

Skini stvari od Aleks, sram te biloooooooooooo