UROĆ ĆERTIĆ NASILAN JER KRIZIRA?! Otkrivamo razloge njegovog agresivnog i histeričnog ponašanja
Foto: Facebook

Početak Zadruge 6, između ostalog, obeležio je i ulazak svetski poznatog kaskadera Uroša Ćertića. Prilikom useljenja u „belu kuću“ Ćertić je naglasio da ulazi kao urbani lik i gradski momak kome većina učesnika nisu ni do kolena. Obećao je da će se ponašati primereno i uzorno jer ga u spoljnom svetu pored svih drugih čeka i tek rođeno dete.

Naime, iako šesta sezona najgledanijeg rijalitija ne traje ni mesec dana, Uroš je na sebe skrenuo pažnju vrlo čudnim, neprimerenim i nasilničkim ponašanjem, a izvor otkriva zbog čega je takav.

UROĆ ĆERTIĆ NASILAN JER KRIZIRA?! Otkrivamo razloge njegovog agresivnog i histeričnog ponašanja

E stock

 

- Uroš je imao blistavu karijeru u inostranstvu, ali nekim čudnim spletom životnih okolnosti skrenuo je sa tog puta - počinje izvor i navodi:

- Okrenuo se noćnim izlascima, provodima do zore, ali i porocima. Konzumiranje droge mu nije strano i mnogi iz njegovog bliskog okruženja smatraju da je navučen pa da je to glavni okidač za nasilničko i neprimereno ponašanje. Kriziranje zbog narkotika kod njega stvara nervozu iz koje proizlazi verbalno i fizičko nasilje prema ostalim učesnicima - kaže izvor.

UROĆ ĆERTIĆ NASILAN JER KRIZIRA?! Otkrivamo razloge njegovog agresivnog i histeričnog ponašanja

Pink printskrin

 

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je pristao da uđe u Zadrugu nije žeđ za slavom i popularnošću, već za novcem.

- Uroš je u dugovima do guše. Rešen je bio da ne pravi gluposti kako ne bi dobijao novčane kazne ili bio diskvalifikovan, ali to se, kao što znate, desilo već u prvoj nedelji - navodi izvor  koji bi želeo da se Ćertić dovede u red kako zbog samog sebe tako i zbog onih koji ga očekuju u spoljnom svetu, a prema kojima se takođe nije ponašao kako dolikuje.

- Ćertić ne samo da je verbalno napadao i maltretirao majku već je i svoju nevenčanu suprugu sa kojom ima dete fizički mučio i čupao za kosu. I majka i devojka su ga prijavile, a mediji su o tome pisali na sva zvona. Njegovo ponašanje u rijalitiju nije posledica ljudi koji ga tamo okružuju, ono nažalost vuče ozbiljne korene iz spoljnog sveta - završio je izvor razgovor za Rijaliti plus.

TOTALNI OBRT U BELOJ KUĆI Marko Marković pohvalio ovog zadrugara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading