MAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU Spreman je da raskrinka Kristijana, a sada je otkrio sve detalje
Printscreen

Bivši zadrugar Milan Janković Čorba sinoć se pojavio na jednom događaju u Beogradu i tom prilikom otkrio detalje o svojoj budućnosti.

Naime,  on je obelodanio i da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu "Zadruge" i kako reaguje na to što ga bivša devojka Maja Marinković doziva.

Foto: Printscreen/instagram

Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, verovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, videćemo, ne bih puno pričao o tome - rekao je Čorba.

Printscreen

 

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svetu nisu razmenili ni reč. Milan je otkrio kako sada gleda na sve to.

U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada videli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam - istakao je Čorba.

JELENA GOLUBOVIĆ PONOVO POKAZALA GOLE GRUDI Skandalozno ponašanje zadrugarke, učesnici zanemeli od šoka

Komentari (0)

Loading