Milan Janković Čorba
Youtube/Printscren

Ekipa "Alo" posetila je Kraljevo,  grad iz koga je popularni učesnik Milan Janaković Čorba krenuo put "Zadruge".

Razgovarali smo sa Vladimirom Jovanovićem,  dečkom koji je delio školsku klupu sa Čorbom, ali i sobu u internatu dok su učili da budu vrsni kuvari.

On je sa nama podelio Milanove tajne, ali i otkrio kako je izgledao pre nego što smo ga videli obrijanog do glave.

Vladimir Jovanović

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Kada je ulazio u "Zadrugu" Milan je rekao da najviše voli prirodne devojke, ali da posle nekoliko rakija mogu i silikonke da prođu.

Na pitanje da li ce Ćorba biti otvoren za ljubav u Beloj kući Vladimir je imao jasan odgovor:

- Imao je puno devojaka i uvek je bio veliki šmeker, što se tiče "Zadruge" ako mu se neka devojka svidi dovoljno siguran sam da on to neće držati u sebi već da se otvoreno pokazati svoje emocije - završava Jovanović.

Zbog jedne od njih Vladimir je bio izbačen i iz internata.

- Na drugoj godini smo napravili noćnu žurku, dolazile su devojke koje nisu bile iz internata u Vrnjačkoj banji. Mi smo bili na prvom spratu, glavni inicijator svega bio je naravno Milan. To jeste bila dobra noć, ali platili smo tako sto smo odmah bili izbaceni i od tada smo ziveli privatno - priča on i dodaje da su se gošće do njihovog prvog sprata na kome su bili pele merdevinama!

Milan Janković Čorba

Youtube/Printscren

Foto: Youtube/Printscren

Prilikom svog predstavljanja pričao je da je prošao trnovit put do trenutnog uspeha i život bez struje i vode mu je pomogao prilikom sazrevanja.

Milan je 91. godište, ali je već razveden.

PROČITAJTE JOŠ:

-