MARIJA SE GUŠI U SUZAMA Kulićka progovorila o Miljani i Bebici i potpuno se slomila, a ono što je rekla o Bebici će vas iznenaditi (VIDEO)
Alo

Miljana Kulić upravo napušta Klinički centar Srbije u kom je bila zbog teškog stanja koje je preživela posle operacije želudca koju je imala u Turskoj, po nju su došli Marija i dečko Nenad, a Kulićkina majka nije mogla da zadrži suze.

Naime, Marija se dotakla Miljaninog zdravlja, a onda zaplakala kada je govorila o Nenadu i koliko je bio požrtvovan tokom Miljanine borbe za život i da njegovi roditelji treba da su ponosni kakvog sina imaju.

- Mojoj sreći nema kraja, prvo jer je izašla, drugo jer je našla čoveka koji će da je voli, mazi i pazi u šta nisam verovala sve do sada i da takav muškarac postoji - započela je Marija kroz suze, a onda dodala:

- Od njenog ulaska u rijaliti nema ništa dok se ne oporavi. Iako je to njena najveća želja, majka sam i neću dozvoliti da rizikuje svoj život dok se potpuno ne oporavi. Planirala je da uđe 9.septembra, jasno vam je koliko to želi. Rijalitija će biti i sledeće godine, a ona je na Pinku svakako dobrodošla - rekla je Marija za Alo!.

Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje zakomplikovalo nakon operacije želuca i izvađena joj je slezina.

POSETIO ME JE ŽELJKO MITROVIĆ Prva izjava Miljane Kulić nakon izlaska iz bolnice, otkrila kada ulazi u Zadrugu 6 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading