NIJE KVALITETNA OSOBA Miki Đuričić opleo po Dejanu Dragojeviću, a evo šta mu je najviše zamerio
Foto: Alo/ilustracija

Tokom svog učešća u Zadruzi 5, Miki Đuričić u više navrata isticao je da ima izuzetno loše mišljenje o pobedniku ove sezone, Dejanu Dragojeviću. Sada je  otkrio zbog čega je izgradio takvo mišljenje o bivšem cimeru, te nije štedeo loše epitete kojima ga je opisao

-U teškim uslovima jako cenim nesebičnost, tu smo Dejan i ja drugačiji. Mene su u detinjstvu učili da prvo podelim sa drugima, pa šta ostane da uzmem ja. Dejan je sa tuđih rođendana i slava kupio piće i hranu, a pristojni ljudi koji se ne guraju ostaju bez posluženja. To nije radio samo Dejan, već mnogi. Oni kradu i kasnije ti prodaju nešto što tebi već pripada- rekao je on, pa nastavio. 

NIJE KVALITETNA OSOBA Miki Đuričić opleo po Dejanu Dragojeviću, a evo šta mu je najviše zamerio

Printscreen

 

- Smatram da on nije kvalitetna osoba, prema mojim parametrima to je tako. Kada mu je za praznike došla porodica sa kojom je bio u lošim odnosima, on ih je pitao za psa, a onda u finalnoj večeri plače, kleči na kolima. Pa što to nije radio kada ih je prvi put video? Pokazao je da je jako alav, da se grabi, iz čista mira je vređao ljude, udarao je nisko. Čovek je ušao u rijaliti sa informacijama o ljudima, pripremio se da bi ih uništavao- rekao je on u emisiji "Narod pita".

SANDRA REŠIĆ OGLASILA SE NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Na posmatranju sam zbog vrtoglavica

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sara

13.08.2022 18:12

Tako je Miki, sve stoji. Narod iz mrznje prema Dalili izbacu njenog dvojnika.

Kupinovo

13.08.2022 21:41

U svakom slučaju je kvalitetniji od tebe. Nije tukao i šamarao žene a ti jesi jer si takav u prirodi - nasilnik.