SELIM SE IZ KUPINOVA! Miki Đuričić doneo odluku, a evo zbog čega su se odlučili na ovakav korak
Alo

Miki Đuričić (45) otkrio je da se seli iz rodnog mesta! Učesnik "Zadruge" odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje (2).

Alo

 

- Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu - priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

- Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: "Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću." Rekao, pa porekao.

- Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo - priča Đuričić.

 

Alo

 

SKANDAL U STUDIJU! Ša uleteo sa kokicama, pa priznao da se kaje zbog svega

Komentari (1)

Loading
Kobra

11.08.2022 11:54

Jao Miki ti svake godine kreces sa uzgojem svinja i na kraju se sve izjalovi. Nema nista od toga.